.

.

Прахосмукачка за отстраняване на черни точки, Обновен за Пречистване на порите на лицето, Електрически Инструмент за Премахване на Акне, Белези, led дисплей, 6 W, 4 сон?

Прахосмукачка за отстраняване на черни точки, Обновен за Пречистване на порите на лицето, Електрически Инструмент за Премахване

BGN 6.40

Наличност
На склад

【Професионално козметично и истински дълбоко почистване на】 Според научни данни, това е средство за премахване на черни точки могат ефективно премахване на 90% от пъпки и черни точкиПрахосмукачка super pore може ефективно отстраняване на черни точки, кистички, омертвевшую кожата, мазнините и остатъците от грим. 【Ефективен, безопасен и безболезнен】 Прахосмукачка blackhead pore използва иновативна вакуумную технология и физични методи, които са два пъти по-добри от конвенционалните продукти.Изработен от екологично чист материал ABS, нетоксичен, не причинява дразнене и безопасен за употреба върху лицето. 【Няколко нива на засмукване и led дисплей】 Прахосмукачка за почистване на порите, предназначени за различни типове кожа. 6 регулируеми нива на мощността на засмукване и 4 сензора за засмукване, подходящи за различни състояния на кожата : почиства черни точки, премахва мазни замърсявания, намалява ороговевшую кожа и фини бръчки, масажи и стяга кожата.Използван нивото на зареждане и състоянието на батерията ясно показва на много голям LCD екрана, което позволява лесно да се контролира процеса на работа. 【Полезни съвети】 Преди да се използва вакуум за пречистване на дълго, моля, използвайте топла кърпа или отпариватель за лице, за да отворите порите.Моля, не използвайте средство за премахване на черни точки на едно място повече от 5 секунди, просто внимателно движете прахосмукачка за отстраняване на още нагоре и надолу, в една посока. 【Специален гуманизированный дизайн на външния вид на】 Този препарат за черни глави се предлага със специална магнитна поставка за зареждане на батерията, който е много удобен за вас и да може да застане на вашия работен плот по време на зареждане. 【Преносим и е чудесно за пътуване】, Благодарение на вградения батерията продължително действие и идеалното размер, това е средство за премахване на черни точки е лесен за носене и е подходящ за пътуване.Като подарък на семейството и приятели също е много мъдър избор. 【Професионално козметично и истински дълбоко почистване на】 Според научни данни, това е средство за премахване на черни точки могат ефективно премахване на 90% от пъпки и черни точки.Прахосмукачка super pore може ефективно отстраняване на черни точки, кистички, омертвевшую кожата, мазнините и остатъците от грим. 【Ефективен, безопасен и безболезнен】 Прахосмукачка blackhead pore използва иновативна вакуумную технология и физични методи, които са два пъти по-добри от конвенционалните продукти.Изработен от екологично чист материал ABS, нетоксичен, не причинява дразнене и безопасен за употреба върху лицето. 【Няколко нива на засмукване и led дисплей】 Прахосмукачка за почистване на порите, предназначени за различни типове кожа.

Опции за продукта

Свързани продукти