.

.

ZQWE САМ Сапунен на печата от бяла смола, Сапун на печата от естествен Миещ ръчно изработени дървени или с цветен печат, Печат собственоръчно Сапун, Индивидуалност, М?

ZQWE САМ Сапунен на печата от бяла смола, Сапун на печата от естествен Миещ ръчно изработени дървени или с цветен печат, Печат собственоръчно

BGN 5.76

Наличност
На склад

▼ Име на продукта : мини-печат от смола; материал : смола; употреба : ръчно изработени сапуни; размер : както е показано на фигурата ▼ Характеристики : Добра твърдост, може да се почиства с мека четка, изработена от смола, може да се използва многократно, не е лепкава и лесно почистване. ▼ Време на печат : ръчно изработени Сапуни обезводнява с на въздуха в продължение на два или три дни след фрезоване и рязане.Най-доброто щамповане се случва, когато сапун не е меко и не се твърди.Ако сапун е твърде мек, той се придържа към уплотнителю.Препоръчително е да изчакате още няколко дни. ▼Начин релеф : Сложете печат на ръчно изработени сапуни и натиснете му едновременно с лявата и дясната си ръце, за да печата не наклонялся. ▼ Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Ние ще направим всичко възможно, за да предоставят на клиентите си 100% задоволително обслужване. ▼ Име на продукта : мини-печат от смола; материал : смола; употреба : ръчно изработени сапуни; размер : както е показано на фигурата. ▼ Характеристики : Добра твърдост, може да се почиства с мека четка, изработена от смола, може да се използва многократно, не е лепкава и лесно почистване. ▼ Време на печат : ръчно изработени Сапуни обезводнява с на въздуха в продължение на два или три дни след фрезоване и рязане.Най-доброто щамповане се случва, когато сапун не е меко и не се твърди.Ако сапун е твърде мек, той се придържа към уплотнителю.Препоръчително е да изчакате още няколко дни. ▼Начин релеф : Сложете печат на ръчно изработени сапуни и натиснете му едновременно с лявата и дясната си ръце, за да печата не наклонялся. ▼ Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Ние ще направим всичко възможно, за да предоставят на клиентите си 100% задоволително обслужване.Характеристики на продукта : добра твърдост, могат да се почистват с мека четка Материал : смола Размер : както бе споменато по-рано, вижте още снимки (1 инч = 2,54 см) на Опаковката : Найлонова торбичка е Изработена от смола, може да се използва многократно, не се придържаме и лесен за почистване Метод на печат : Сложете печат на ръчно изработени сапуни, натиснете едновременно лявата и дясната си ръце, за да печата не наклонялся.

Опции за продукта

Свързани продукти