.

.

WINGOIN Тактическа Шлейка за кучета, Жилетка за малки Кучета, Регулируема Отразяваща K9, Военна Шлейка за служебни Кучета, с дръжка, с Метални катарами за разходки, трен?

WINGOIN Тактическа Шлейка за кучета, Жилетка за малки Кучета, Регулируема Отразяваща K9, Военна Шлейка за служебни Кучета, с дръжка, с Метални

BGN 1.00

Наличност
На склад

??【Инструкция по размер】 колан за жилетка за кучета предлагат в XS, S, M, L и XL 5 размери по ваш изборИдеален за професионално обучение K9 крак разходки за таксите, бостън-териер, бигля и т. X-Малка обиколка на врата : 11 "-17"; гръдния кош : 15"-22". Моля, изберете правилния размер въз основа на таблицата размери.Ние предлагаме безплатна подмяна в рамките на 30 дни или пълно възстановяване, по отношение на всички въпроси, моля, не се колебайте да се свържете с нас и ние ще ви помогнем в рамките на 24 часа. ??【Висококачествени материали на военен стандарт】 шлейка WINGOIN за малки кучета no pull изработени от здрав найлон и има горна и долна двухслойную структура.Външен камуфляжный фигура е направен от найлон 1000 D със здрави шевове за допълнителна здравина, а вътрешният слой е мрежест материал с отлична пропускливост на въздуха, удобен засаждане и липсата на вреда за кучета.Идеален за професионално обучение K9 пешему выгулу такси, бостън-териер, бигля и т. ??【Бързо носенето на】Шлейка за разходки на кучета с уникална конструкция от 4 быстросъемных пряжек, която позволява пускането й отстрани на врата на кучето, а не на главата.Този начин на обличане може ефективно да намали съпротивата на кучето, докато помага да бързо да го нося или да се оттегли. ??【2 D-образни халки гръдния кош : 15"-22". моля, изберете правилния размер въз основа на таблицата размери.Ние предлагаме безплатна подмяна в рамките на 30 дни или пълно възстановяване, по отношение на всички въпроси, моля, не се колебайте да се свържете с нас и ние ще ви помогнем в рамките на 24 часа. ??【Висококачествени материали на военен стандарт】 шлейка WINGOIN за малки кучета no pull изработени от здрав найлон и има горна и долна двухслойную структура.Външен камуфляжный фигура е направен от найлон 1000 D със здрави шевове за допълнителна здравина, а вътрешният слой е мрежест материал с отлична пропускливост на въздуха, удобен засаждане и липсата на вреда за кучета.

Опции за продукта

Свързани продукти