.

.

Висулки от Сребро MULA 925 Проба за Гривни и Колиета, Чанта, Висящи Висулки, Мъниста, Красиви Висулки във формата на Котка и Костенурка, Бижута Подарък за Жени И Момичет?

Висулки от Сребро MULA 925 Проба за Гривни и Колиета, Чанта, Висящи Висулки, Мъниста, Красиви Висулки във формата на Котка и Костенурка,

BGN 3.00

Наличност
На склад

За мамаОтново на училище.Ден на благодарността.Ден На Свети Валентин.Избягвайте потапяне в сребро, полирующих течности, ултразвук за почистване и мощни химикали.Ограничете контакт с козметика, кремове, парфюми и лосиони.Не носете го в банята, басейна или хидромасажната вана.Да се съхранява в чист вид в сух херметичен контейнер, например, в опаковка с цип.Размерът на отвора е около 4,5 мм ~ 5 мм. Окачване MULA изработени от сребро 925 проба и са съвместими с повечето американски и европейски гривни-амулети.Като специален подарък за майки, дъщери, майки, съпруги, сестри, баби и любовници.Идеален подарък за Коледа, Ден на майката, Ден на Св. Валентин, подаръци за абитуриентски, сватбени подаръци или друго специално събитие, което бихте искали да направите незабравим. 30-дневна гаранция за връщане на парите, по някаква причина, ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас!.

Опции за продукта

Свързани продукти