.

.

Zonster Парфюм Дамски Мъжки Преносима Бальзамическая Дръжка, Устойчиви Прясна Лека Ароматна Пръчица

Zonster Парфюм Дамски Мъжки Преносима Бальзамическая Дръжка, Устойчиви Прясна Лека Ароматна Пръчица

BGN 5.60

Наличност
На склад

Хладен и влажен, удобен и приятенПарфюм с мек вкус, който идва отвътре навън и който може да се носи с себе си.Кажете сбогом на миризмата на тялото, влага, кожата ви дълбока, комфортна, никакви страхове или проблеми, да се отърва от неудобството и елегантност.Лесен за използване, носете със себе си малко парфюм и винаги съхранявайте на добър имидж.Красиви идеи за подаръци : на себе си или на някой друг.Приятелски идеи за малки подаръци, подарък за нея, подарък на майка ми, кошче за отпадъци, подаръци на дамите, подаръци за мама, подаръци за приятелство, коледни подаръци за жени, пълнители, подаръци за жени, подаръчни комплекти, дамски подаръци, коледна кошница за пазаруване, подаръци от сестра, подаръци за жени, пълнител за отглеждане.Хладен и влажен, удобен и приятен.Парфюм с мек вкус, който идва отвътре навън и който може да се носи с себе си.Кажете сбогом на миризмата на тялото, влага, кожата ви дълбока, комфортна, никакви страхове или проблеми, да се отърва от неудобството и елегантност.Лесен за използване, носете със себе си малко парфюм и винаги съхранявайте на добър имидж.Красиви идеи за подаръци : на себе си или на някой друг.Приятелски идеи за малки подаръци, подарък за нея, подарък на майка ми, кошче за отпадъци, подаръци на дамите, подаръци за мама, подаръци за приятелство, коледни подаръци за жени, пълнители, подаръци за жени, подаръчни комплекти, дамски подаръци, коледна кошница за пазаруване, подаръци от сестра, подаръци за жени, пълнител за отглеждане.Спецификация : Аромат : цветен и плодов аромат.Срок на годност : 3 години. Размер : като на снимката.Опаковка Included : .Net съдържание : 15 г. Описание : Метод от седем точки по-траен : зад ушите, на задната страна на шията, на вътрешната страна на китката от двете страни на талията, на вътрешната страна на бедрото, в ставите на краката и голеностопных ставите.Нанасяне на мехлеми на тези места лесно отразит аромат на крем.Бележка : Възможно е отклонение от 1-2 см от измервания на ръка, моля, разберете.

Опции за продукта

Fragrance:
flower and fruit fragrance.
Shelf life:
3 years.
Size:
as picture.
Brand:
UHC.
Package Included:
.
4Pc.:
Net content:
15g.
Description:
The seven point method is more lasting:
behind the ears, the back of the neck, the inside of the wrist, the sides of the waist, the inside of the thigh, the leg joints, and the ankle joints. Applying the ointment on these parts will easily reflect the fragrance of the ointment.
Notes:
There may be a 1-2cm error due to manual measurements, please understand. Color deviation may differ due to different monitor settings.:
We offer you the best product and service. If you have any problems, please let us know and we will solve the problem as soon as possible. Thanks a lot.:

Свързани продукти