.

.

Беспламенные Блещукащите Свещи Wondise с дистанционно управление и таймер работи на батерии, Истински Восъчни Свещи върху Стълбове със Сладък Стикер във формата на К?

Беспламенные Блещукащите Свещи Wondise с дистанционно управление и таймер работи на батерии, Истински Восъчни Свещи върху Стълбове

BGN 2.33

Наличност
На склад

? На помещение включва : комплекта включва 2 беспламенные блещукащите свещи със сладък стикер във формата на котка (6 инча височина, 3 инча в диаметър), дистанционно управление с 10 клавиши и ръководство на потребителяВсички електрически свещи произведени от този восък е бял на цвят, се хранят от 2 батерии тип АА (в комплекта не са включени). ? УНИКАЛЕН ДИЗАЙН : Когато включите тези беспламенные led свещи, блещукаща светлина ще създаде една приказна атмосфера.Благодарение на танцующему топлия сиянию оригинални етикети с изображение на коте на свещи изглеждат толкова ярко, че семейството непременно ще се влюби в тях. ? ДИСТАНЦИОННО управление : Дистанционно управление с 10 бутони ви позволява да включвате /изключвате всички свещи, изберете таймер за 2/4/6/8 часа, регулира нивото на яркост и режим на трептене.Таймер ще бъде активиран на всеки 24 часа, като само той ще има.Можете да управлявате всичките свещи едновременно или по отделно. ? АБСОЛЮТНО СИГУРНО : Всяка led свещ на сноп минава щателна проверка преди изпращането от завода.Абсолютно никаква опасност от запалване или капания, сигурност за вашите деца и домашни любимци.Можете да поставите свещи навсякъде!Просто се отпуснете и се наслаждавайте на оживена атмосфера на фестивала. ? Нашата гаранция : Ние се фокусираме върху качеството на обслужване на клиентите, ако с нашата продукция се сблъскате с някакви проблеми, моля, свържете се с нашия екип за поддръжка на клиенти, ние предлагаме безплатно връщане и замяна.ВЗЕМИ ГО СЕГА и украсете сладко вкъщи нов интериор.Не се топи, не пуши, не гори, без мирис, безопасно за деца и домашни любимци, произведени от този восък, беспламенные свещи на захранван с батерии, led лампи, свещи.За беспламенных свещи са необходими 2 батерии тип АА.Няма нито капки горещ восък, нито мирис.Сигурно през целия си дом, деца и домашни любимци.Тези led свещи са направени от истинско восък.А функцията за симулиране на трептене е толкова реалистичен, че е трудно да се разграничат от традиционните свещи.

Опции за продукта

Свързани продукти