.

.

Кофа за боклук ZUKEELJT Десктоп кофата за Боклук за кухня и Баня, Мини-Творческа Крытое Кухненско Кола кофа за Боклук (Цвят: зелен)

Кофа за боклук ZUKEELJT Десктоп кофата за Боклук за кухня и Баня, Мини-Творческа Крытое Кухненско Кола кофа за Боклук (Цвят:

BGN 36.61

Наличност
На склад

✦Благодарение на модерния дизайн на продукт изглежда страхотно в банята, кухнята и другите помещения, заемайки при това по-малко място ★ Десктоп мини кофа за боклук с панти капак, направени от здрава пластмаса. ★ Ние използваме най-добрите материали и надеждна конструкция, така че нашите продукти продължават в трудни условия, като например вашия дом, години напред в сравнение с подобни продукти. ★ Спускащите се отгоре дава възможност за лесно рециклиране, Свалящ се капак улеснява изпразването и почистването. ★ Малка кофа за боклук с капак, изработени от висококачествена пластмаса, която е устойчива на пръстови отпечатъци, елегантен, не оставя петна и лесен за почистване. ✦Благодарение на модерния дизайн на продукт изглежда страхотно в банята, кухнята и другите помещения, заемайки при това по-малко място. ★ Десктоп мини кофа за боклук с панти капак, направени от здрава пластмаса. ★ Ние използваме най-добрите материали и надеждна конструкция, така че нашите продукти продължават в трудни условия, като например вашия дом, години напред в сравнение с подобни продукти. ★ Спускащите се отгоре дава възможност за лесно рециклиране, Свалящ се капак улеснява изпразването и почистването. ★ Малка кофа за боклук с капак, изработени от висококачествена пластмаса, която е устойчива на пръстови отпечатъци, елегантен, не оставя петна и лесен за почистване.Тип : Покриване на колела Номер на модела : кофа за боклук Стил : Покриване на колела Материал : Пластикдля отпадъци : кофа за боклук в кухнята кофата за боклук : автомобилно кошчето на работния плот на кошчето за боклук : кофа за боклук.

Опции за продукта

Свързани продукти