.

.

BESTonZON Деревообрабатывающее Тренировка по Дровам Видий Тренировки Деревообрабатывающее Тренировка С Скучни Глава на Струг Нож Отварачка Дупки, Плоски Тренировка ?

BESTonZON Деревообрабатывающее Тренировка по Дровам Видий Тренировки Деревообрабатывающее Тренировка С Скучни Глава на Струг

BGN 2.00

Наличност
На склад

Отварачка за дупки в също е отличен дърводелец : може да се използва за различни видове дървен материал, изделия от дърво, пластмаса, шперплат и други материалиРадиусно-расточный преса : Високоскоростни хвостовики е от твърда сплав, здрав, подходящ за ръчен електрически бормашини.Бормашина за пробиване дупки : цилиндричен нож по периметъра на отрязва дървесни влакна от дупки, а също така помага за по-точно насочване на тренировка в материала.Инструмент за пробиване на дупки : подходяща за монтаж на индустриални електрически вериги, за обработка и обслужване на дървен материал, производство на модели, монтаж на сферични накрайници за врати, накрайници за чекмеджета.Нож за дупки в оса : силен и Издръжлив, това е много професионално и практическо учение за дограма работи по дървото.Списък на пакетите 1 x тренировка Особености - Материал : Твердосплавное перфорирующее тренировка. - Произведено е от твърда сплав тренировка на дървото ще бъде достатъчно, за да работи добре при пробивни дупки в също е отличен дърводелец. - Свредло за пробиване на дупки са радиални на режещи инструменти за изравняване на материала в долната част на устройството за отваряне на дупки в дърво.71inch струг машина. - Може да се използва за пробиване на различни видове дървен материал, изделия от дърво, пластмаса, шперплат и други материали от твърда сплав. - Цилиндричен нож по периметъра на отрязва дървесни влакна от дупки, а също така помага по-точно да въведете длето в материал Шестигранным винт. - Длето е централната точка, която насочва го по целия срезу и, между другото, се разваля плоско дъно дупки дърводелски ръчни инструменти. - Цвят : Черен Тежкотоварни пробивна винт конус.Описаниетоваров Инструмент за дървообработване Той може да се използва за всички видове дървен материал, изделия от дърво, пластмаса, шперплат и други материали.Длето за разцепване на дърва за огрев Е тренировка за дървообработване, произведено е от твърда сплав, трайно в употреба.

Опции за продукта

Свързани продукти