.

.

Homoyoyo Кормило на Седлото Мотор въздушна Възглавница за Кормило на Седлото Универсална Мека Задна Възглавница За Планински Велосипед Задната част на Рафт Порести В?

Homoyoyo Кормило на Седлото Мотор въздушна Възглавница за Кормило на Седлото Универсална Мека Задна Възглавница За Планински Велосипед

BGN 0.33

Наличност
На склад

На площ от не-хлъзгава черна еластична кожа, не допускающей подхлъзване и попадане на мръсотия възглавница за каране на седлото.Подвижна дизайн на облегалката, по-удобен. задни пътник на мотоциклета.Колкото по-дебел е гъба, по-забележима амортизирующий ефект. възглавница за облегалка планинско колоездене.Дизайн разумен размер, подходящ за различни модели. детски велосипед-переноска.Лесна инсталация : за закрепване ги на вашия мотор се използва на няколко винта, те са много издръжливи и устойчиви, те са лесни за инсталиране и стреля. велосипедна задната част на възглавницата.Характеристики Материал : гъба. Размер : 30,5x15x3 виж Предпоставка включва универсална мека задната възглавница за под наем, на задния рафт за планински велосипед, губчатую възглавница, задната опора за велосипеди за възрастни, детски велосипеди (кафяв).

Опции за продукта

Свързани продукти