.

.

Комплект за създаване на колажи от Хедър и Върба за стенни естетически картини 50 бр. 4x6 инча | Бохо Вила интериор в стил Инди Зала | Сладки рисунки по стените за момич?

Комплект за създаване на колажи от Хедър и Върба за стенни естетически картини 50 бр. 4x6 инча | Бохо Вила интериор в стил Инди

BGN 5.98

Наличност
На склад

? , ОПРЕДЕЛЕНИ за СЪЗДАВАНЕ на ЕСТЕТИЧЕСКИ КОЛАЖ - Всички 50 снимки от внимателно подбрани и обработени нашите фотографи за създаването на наистина естетичен произведения на изкуството, който говори с вас ? ЛУКСОЗНИ ЩАМПИ КАРТОН - отпечатани на висококачествена картон хартия с дебелина 17 pt с двустранно матирано покритие.Опитайте нашата супертонкую стоковую хартия за снимки "feel good". ? ИДЕАЛНАТА ДЪСКА НАСТРОЕНИЕ и ФОН : Изразете своята страст и индивидуалност с помощта на единна естетически теми.Монтиран на стената колаж от снимки - това е един лесен проект "Направи си сам", който ще донесе визуално съживяване на външния свят във вашия дом. ? СТЕННО ПОКРИТИЕ - покрива около 3 фута x 3 метра пространство на стената при инсталиране от край до край.Поставете вашите снимки в чист мрежа или налагат един на друг по-естествен начин!. ? ЧУДЕСЕН ПОДАРЪК : Комплект за създаване на колажи се предлага в красива опаковка.Това е чудесен подарък за юноши и момичета, а също и забавен начин да прекарате деня за декорация. ? , ОПРЕДЕЛЕНИ за СЪЗДАВАНЕ на ЕСТЕТИЧЕСКИ КОЛАЖ - Всички 50 снимки от внимателно подбрани и обработени нашите фотографи за създаването на наистина естетичен произведения на изкуството, който говори с вас. ? ЛУКСОЗНИ ЩАМПИ КАРТОН - отпечатани на висококачествена картон хартия с дебелина 17 pt с двустранно матирано покритие.Опитайте нашата супертонкую стоковую хартия за снимки "feel good". ? ИДЕАЛНАТА ДЪСКА НАСТРОЕНИЕ и ФОН : Изразете своята страст и индивидуалност с помощта на единна естетически теми.Монтиран на стената колаж от снимки - това е един лесен проект "Направи си сам", който ще донесе визуално съживяване на външния свят във вашия дом. ? СТЕННО ПОКРИТИЕ - покрива около 3 фута x 3 метра пространство на стената при инсталиране от край до край.Поставете вашите снимки в чист мрежа или налагат един на друг по-естествен начин!. ? ЧУДЕСЕН ПОДАРЪК : Комплект за създаване на колажи се предлага в красива опаковка.

Опции за продукта

Свързани продукти