.

.

VICASKY 2 бр. сублимационен печат Силиконова Чаша Амбалажна Хартия 3D Силикон Скоба за Чаши 15 Унция Чаша Форма се Стяга за купата на Устройство за Печат на Steins Машина За ?

VICASKY 2 бр. сублимационен печат Силиконова Чаша Амбалажна Хартия 3D Силикон Скоба за Чаши 15 Унция Чаша Форма се Стяга

BGN 1.67

Наличност
На склад

прилага се за определяне на чаши и помага на принтера създаване на красиви графикиВисока температура и е за многократна употреба, дълъг срок на използване.Нашата форма за сублимация чаши изработена от силикон и метални пряжек, която е здрава и надеждна.Лесно се инсталира и се заменя за секунди, благодарение на доброто зажиму и самодельному инструмент за прехвърляне на сублимация. Силиконова обвивка за чаши може да се прилага за определяне на чаши и рисунка в случай на деформация на печат, когато. прилага се за определяне на чаши и помага на принтера създаване на красиви графики.Висока температура и е за многократна употреба, дълъг срок на използване.Нашата форма за сублимация чаши изработена от силикон и метални пряжек, която е здрава и надеждна.Лесно се инсталира и се заменя за секунди, благодарение на доброто зажиму и самодельному инструмент за прехвърляне на сублимация. силиконова обвивка за чаши може да се прилага за определяне на чаши и рисунка в случай на деформация на печат, когато.Описание Идеален за 3 D-сублимационных преносими машини, които могат да ви помогнат да се заключва в чаша и фигура по време на сублимация на чаша, за да компенсира цифра не е довело до провал в работата, което ще ви спести много време и енергия.Характеристики - Цвят : зелен Материал : силикон, метал - Нашата форма за сублимация чаши изработена от силикон и метални пряжек, здрав и надежден.- Висока температура и е за многократна употреба, дълъг срок на използване. - използва се за определяне на чаши и помага на принтера създаване на красиви графики.- Силиконовата лента за чаши може да се нанесе за определяне на чаши и рисунка в случай на деформация на печат, кога.- Лесно се инсталира и се заменя за няколко секунди, това е добър клип и домашно инструмент за прехвърляне на сублимация.- Размер : 24,5 X12,5 см. на Помещение включва 2 x скоба за чаши.

Опции за продукта

Свързани продукти