.

.

Карти за игра на булчински душ, играта Той каза, че тя каза, Картички за Годеж в Селски стил с Розови цветя за сватба, Определени от 30 Карти (brown002)

Карти за игра на булчински душ, играта Той каза, че тя каза, Картички за Годеж в Селски стил с Розови цветя за сватба, Определени

BGN 2.67

Наличност
На склад

Размер : Нашите игрални карти с размер 5 x 7 инча предоставят на гостите достатъчно места за писане 30 картички в комплект. Качество : Изработени от плътен картон хартия с добро качество, уникален и изключителен дизайн, весели и добри игри, които предизвикват смях у вашите гости.Лесно се играе : Раздайте на гостите игра карти и се наслаждавайте на играта с тях.Костюм за парти : Игрова карта - добър избор, за да се забавляват и вдъхновяват в приятелски класове.Пощенски картички.Пощенски картички. Размер : Нашите игрални карти с размер 5 x 7 инча предоставят на гостите достатъчно места за писане. 30 карти в комплекта. Качество : Изработен е от дебела картонена хартия с добро качество, уникален и изключителен дизайн, весели и добри игри, които предизвикват смях у вашите гости. Лесно се играе : раздайте на гостите игра карти и се наслаждавайте на играта с тях. Костюм за парти : Игрова карта - добър избор, за да се забавляват и вдъхновяват в приятелски класове.

Опции за продукта

Свързани продукти