.

.

FAVOMOTO 120 бр. Апликатора, Мажат за Деца, Органайзер За Съхранение, Кутия за съхранение за Мазни Отпечатъци, Губчатые Мазни за Релеф, Губчатые Мазни с Калъф, Инструмент ?

FAVOMOTO 120 бр. Апликатора, Мажат за Деца, Органайзер За Съхранение, Кутия за съхранение за Мазни Отпечатъци, Губчатые Мазни за Релеф,

BGN 0.67

Наличност
На склад

: нанасяне на мастило, тебешир, боя и много други за вашите хартиени проектиМастило : Мастило за щамповане Нанасяне на мастило, тебешир, боя и много други за вашите хартиени проекти.Поролоновая боя Мажат : Чернильная мажат За релеф Гъба за пръстите Мажат за рисуване Туш, креда за бродерия.Изделия от гъба : помагат да развият въображението на децата и ги правят проектите по-увлекателен.Мастилото мазки за scrapbooking : лесни за употреба и са полезни за създаването на вашия проект.Пратката включва 120 х пальчиковых губчатых мазилок за рисуване, мастила за бродерия, мел Характеристики - Лесен за използване и полезен за създаване на вашия проект, поролоновые мазилки за рисуване. - Цвят : Черно мастило петна. - Материал : Гъба и пластмасови губчатые мазни с футляром. - нанасяне на мастило, тебешир, боя и много други на кутия за съхранение на хартиени проекти finger dauber. - Помогнете да развие въображението на децата и ги правят проектите по-забавно за щамповане чернильными движения. - Нанесете губчатую мазню на върха на пръста си, за максимален контрол за мазни отпечатъци при производството. -Размер : Около 2,5 х 1,5 х 1,5 см/1 х 0,6 х 0,6 инча (Lxwxh) кутия за съхранение на порести мазни.Информация за Товарахновелтая порести мажат Изберете една и да й помогне да развият въображението на децата и да получите повече удоволствие от техните проекти.пальчиковая мажат за бродерия е Лесен за използване и е полезна за създаване на проекти и иновации.полагане на печат ink daubers Изработени от висококачествен материал, порести мажат за пръстите е предназначена за използване от деца. децата могат да губчатую мазню на върха на пръста си, за максимален контрол.

Опции за продукта

Свързани продукти