.

.

Поставка за Безжично Зарядно устройство, Многофункционален Светкавица с Мощност 15 W, Нескользящая Силиконова Подплата, Вертикално Безжично Зарядно Устройство, Ма?

Поставка за Безжично Зарядно устройство, Многофункционален Светкавица с Мощност 15 W, Нескользящая Силиконова Подплата, Вертикално Безжично

BGN 51.74

Наличност
На склад

Лесна употреба : Безжично зарядно устройство може да се зарежда както хоризонтално, така и вертикално, за да гледате сериали на екрана хоризонтално и да провеждате видео разговори в изправено екрана, което е удобно за вас да използватеУстойчива на плъзгане силиконова подплата В долната част разполага с устойчива на плъзгане силиконова подплата, телефон лесно да се промъкнат, за защита на вашия телефон и стабилна подкрепа. Многофункционалност : вертикална безжична зареждане, която може да се зарежда при опускании.Това е едновременно зарядно и стойка за мобилен телефон. Обхват на напрежение : входно напрежение безжично зарядно устройство 5 В‑2 А, 9‑1,67 А, 12‑А 2,2, работна мощност 15 W, 10 W, 7,5 W, 5 W, ток прием на 2000 ma. Идеален ъгъл на наклон : безжично зарядно устройство за монтиране на стена е идеалният ъгъл, за да видите съобщение.Ъгъл на виждане в най-пъти, и може да се зарежда по всяко време, като се гарантира липсата на заряд на батерията в продължение на цял ден.Лесна употреба : Безжично зарядно устройство може да се зарежда както хоризонтално, така и вертикално, за да гледате сериали на екрана хоризонтално и да провеждате видео разговори в изправено екрана, което е удобно за вас да използвате.Устойчива на плъзгане силиконова подплата В долната част разполага с устойчива на плъзгане силиконова подплата, телефон лесно да се промъкнат, за защита на вашия телефон и стабилна подкрепа. Многофункционалност : вертикална безжична зареждане, която може да се зарежда при опускании.Това е едновременно зарядно и стойка за мобилен телефон. Обхват на напрежение : входно напрежение безжично зарядно устройство 5 В‑2 А, 9‑1,67 А, 12‑А 2,2, работна мощност 15 W, 10 W, 7,5 W, 5 W, ток прием на 2000 ma. Идеален ъгъл на наклон : безжично зарядно устройство за монтиране на стена е идеалният ъгъл, за да видите съобщение.Ъгъл на виждане в най-пъти, и може да се зарежда по всяко време, като се гарантира липсата на заряд на батерията в продължение на цял ден. Лесна употреба : Безжично зарядно устройство може да се зарежда както хоризонтално, така и вертикално, за да гледате сериали на екрана хоризонтално и да провеждате видео разговори в изправено екрана, което е удобно за вас да използвате.

Опции за продукта

Item Type:
Wireless Charger
Material:
ABS, Silicone
Size:
Approx. 14.3 x 8.6 x 7.2cm / 5.6 x 3.4 x 2.8in
Input Voltage:
5V-2A, 9V-1.67A, 12V-2.2A
Working Power:
15W, 10W, 7.5W, 5W
Receive Current:
2000MA    
Receiving Distance:
Approx. 3mm-10mm/0.003-0.011yd
Conversion Efficiency:
80%
Scope of Application:
Suitable for All Mobile Phones with Wireless Charging
Package List:
1 x Wireless Charger  :
1 x USB Cable:
1 x User Manual:

Свързани продукти