.

.

XIAONAN 24 бр. Точност Апликатор с игольчатым връхчета, 1 унция (30 мл), Прозрачни Бутилки с лепило с Бели Капаци за малки проекти, Лепене, работи за квиллинга, акрилни бои, ?

XIAONAN 24 бр. Точност Апликатор с игольчатым връхчета, 1 унция (30 мл), Прозрачни Бутилки с лепило с Бели Капаци за малки проекти, Лепене,

BGN 0.67

Наличност
На склад

1 Бутилка лепило с игольчатым фитил 24шт в бяла капак, който идеално отговаря на вашите нужди в различни занаяти, ръчна изработка. прозрачна бяла бутилка 24шт за 1 унция.Изглеждат така мило и спретнато, хубаво е, че можете с един поглед различаете различни видове течности, много удобно. силиконови линия 24шт.Те не се придържат към клею и винаги е лесно да се прибира.Ще ви помогне по-точно да се изсипва в желаната течност.Флакон-краен е изработен от полиетилен с ниска плътност, което го прави здрав и издръжлив, той не е счупена при падане, тя може лесно да се изтръгне, и тя може да бъде еднократна употреба.Може да се използва за производство на хартия, акрилни картини, картички, занаяти, а също и на сложни линии, покрития върху плат, когато правите своя собствена поделку.Флакон-краен е изработен от полиетилен с ниска плътност, което го прави здрав и издръжлив, той не е счупена при падане, тя може лесно да се изтръгне, и тя може да бъде еднократна употреба.Моля, съхранявайте в място, недостъпно за деца да се избегне опасност.Не дръж на слънце и при висока температура, след заливане с лепило, за да се избегне бързото изсушаване, лепило.Състав на продукта : 24 бр. прозрачни бутилки с лепило с бял капак капацитет от 1 унция, към които са прикрепени 6 мини фуния, диаметър на бутилки от 1,2 инча, височина на бутилката 2,07 инча, с помощта на фуния може лесно да изпълват течност. Качествени материал : Прозрачен бутилка с игольчатым фитил е изработена от висококачествена пластмаса, мека и здрава, лесно се свива, а малък капацитет ви позволява удобно да я носи със себе си при пътуване. Уникален дизайн : Игли съвет е изработен от неръждаема ламарина, може да се изпълни течни секрети, като глазура, глина, алкохол мастило.Рисуване, квилинг и други занаяти собствените си ръце; Съвет : Силикон дупчица ще предотврати изсушаване течност.Широко се използва : Тези флакони с върха на иглата-апликатор са идеалният контейнер за пълнене на смазочным с маслени бои, мастило и други телесни течности.Може да се използва за производство на хартия, акрилни картини, картички, занаяти, сложни линии и бои за тъкани, когато правите своя собствена поделку.Бърза доставка : 100% гаранция за бързо изпращане и на по-добро обслужване на клиентите.Състав на продукта : 24 бр. прозрачни бутилки с лепило с бял капак капацитет от 1 унция, към които са прикрепени 6 мини фуния, диаметър на бутилки от 1,2 инча, височина на бутилката 2,07 инча, с помощта на фуния може лесно да изпълват течност.

Опции за продукта

Свързани продукти