.

.

Безжични Слушалки Byikun, Слушалки, Bluetooth, HiFi Слушалки с костна проводимост, Bluetooth Слушалки 5.2 с поддръжка на SD карти с костна колела, Спортни стерео слушалки за игри, Сл?

Безжични Слушалки Byikun, Слушалки, Bluetooth, HiFi Слушалки с костна проводимост, Bluetooth Слушалки 5.2 с поддръжка на

BGN 3.73

Наличност
На склад

➤В сравнение с По-старите Bluetooth 52, стабилно актуализиран пълен ядрото значително подобрява стабилността на сигнала и помехозащищенность, а също така намалява консумацията на енергия в режим на готовност. ➤ Дизайн отворени уши : технология на костна проводимост осигурява пренос на звука през скулите, така че можете да поддържа контакт и да бъде в крак с околната среда.Предназначени за ежедневна употреба, той е тънък, лек и удобен. ➤ Богат на функции за слушалки : съвместима с вашите устройства с IOS и Android, подготвени да работят по Bluetooth.Той се комбинира със смартфони, планшетами, КОМПЮТРИ и лаптопи. ➤10 часа живот на батерията : 10 часа непрекъснато слушане на музика, подкасти и призовава само за едно зареждане.С тези най-висок клас слушалки можете да се насладите на балансиран звук, оптимална сила на звука и превъзходно качество на звука по всяко време и на всяко място. ➤ Трайност и устойчивост на пот : тези слушалки, сертифицирани по стандартите IP55, не пропуска пот, прах и влага, което ги прави идеален спътник за спорт, фитнес или джогинг. ➤В сравнение с По-старите Bluetooth 5.2, стабилно актуализиран пълен ядрото значително подобрява стабилността на сигнала и помехозащищенность, а също така намалява консумацията на енергия в режим на готовност. ➤ Дизайн отворени уши : технология на костна проводимост осигурява пренос на звука през скулите, така че можете да поддържа контакт и да бъде в крак с околната среда.Предназначени за ежедневна употреба, той е тънък, лек и удобен. ➤ Богат на функции за слушалки : съвместима с вашите устройства с IOS и Android, подготвени да работят по Bluetooth.Той се комбинира със смартфони, планшетами, КОМПЮТРИ и лаптопи. ➤10 часа живот на батерията : 10 часа непрекъснато слушане на музика, подкасти и призовава само за едно зареждане.С тези най-висок клас слушалки можете да се насладите на балансиран звук, оптимална сила на звука и превъзходно качество на звука по всяко време и на всяко място.

Опции за продукта

Свързани продукти