.

.

Персонални Коледни чорапи SENKENA White, 2 пакета, бели Коледни чорапи, Коледни чорапи, големи, Червени коледни чорапи, коледни чорапи с червено-бял Дядо Коледа и Снеговик?

Персонални Коледни чорапи SENKENA White, 2 пакета, бели Коледни чорапи, Коледни чорапи, големи, Червени коледни чорапи, коледни

BGN 47.70

Наличност
На склад

?Бели коледни чорапи : Нашите коледни бели чорапи, изработени от мека материя с отлично качество и на класическата фигура на Дядо Коледа под формата на снежен човекГоляма фигура коледни чорапи придава чулкам красива форма, а рисуване, плетене на рождественском интериор дава усещане за топлина и създава прекрасни спомени за един празник.Освен това, меката, еластична тъкан и може да побере повече подаръци. ?Набор от коледни чорапи : 2 опаковки, коледни чорапи, размер 18 см в дължина и 8,6 см в ширина.В него има достатъчно място за поставяне на подаръци, и големи коледни чорапи са по-подходящи за окачване на украшения.Оформен във формата на снежен човек, Дядо Коледа, той ще се превърне в чудесно допълнение към рождественскому декора.бял и червен - за най-популярните цветове, които привличат повече внимание и които добавят коледна атмосфера. ?Идеалният коледен подарък : чорапи с коледен дизайн и дават топли чувства на деца и възрастни, особено в семейството.Добре обмислен дизайн, достатъчно голямо пространство за печат на малки подаръци, така че това е хубав подарък за детето си, приятелите, семейството и колегите си.Използвайте ги, за да се насладите на атмосферата на Коледа, също така те могат да оставят детето прекрасни спомени. ? Широко приложение : Тези червено-бели коледни чорапи, достатъчно големи, за малък подарък, в тях можете да се напълните с бонбони или бисквити, часовник, сгъваем портфейл, вратовръзки, карти за подаръци, малки играчки за пишещи машини и т. също така може да се използва като коледна украса, е лесно да се мотае на влакчета за отглеждане или каминную дъска, стени и врати.Комплекти коледни чорапи подходящи за дома, фермерска къща, витрини, дори на хотела. ? Най-добрите услуги : Ние се стремят да предоставят на клиентите си висококачествен продукт и най-доброто обслужване.Ако има някакви проблеми с този продукт, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще направим всичко възможно, за да реши проблема. ?Бели коледни чорапи : Нашите коледни бели чорапи, изработени от мека материя с отлично качество и на класическата фигура на Дядо Коледа под формата на снежен човек.Голяма фигура коледни чорапи придава чулкам красива форма, а рисуване, плетене на рождественском интериор дава усещане за топлина и създава прекрасни спомени за един празник.Освен това, меката, еластична тъкан и може да побере повече подаръци. ?Набор от коледни чорапи : 2 опаковки, коледни чорапи, размер 18 см в дължина и 8,6 см в ширина.

Опции за продукта

Свързани продукти