.

.

Бинокъл за нощно виждане KINKA, 3,2-Инчов цифрови Инфрачервени очила с голям екран за -ной тъмнината, 1312 метра на ден и за нощно виждане за възрастни, 4K видео и Фото за ло?

Бинокъл за нощно виждане KINKA, 3,2-Инчов цифрови Инфрачервени очила с голям екран за -ной тъмнината, 1312 метра на ден и

BGN 3.33

Наличност
На склад

Съхранявайте до 32 GB снимки и видео във формат HDВодоустойчивост IP56.До 7 нива на настройка на яркостта в инфрачервения диапазон, вие можете да регулирате различни яркостта в зависимост от тъмнината на околната среда.До 15 часа живот на батерията.Усъвършенстван уред за нощно виждане, подходящ за дневно и нощно виждане. ?Остротата на зрението на 100% тъмно - Бинокъл за нощно виждане е снабден с датчик за ниво на звездната светлина, обектив с 24 mm 10-кратно увеличение, 8-кратно цифрово увеличение и 7-градусова регулиране на инфрачервени лъчи.Компанията KINKA е разработила най-ефективен цифров инфрачервен монокуляр за нощно виждане.Обхват на прегледа е до 1312 метра / 300 м на 100% тъмното.Можете изцяло да се насладите на красиви моменти, дори и през нощта. ? Висококачествено нощно виждане -IR очила с висока разделителна способност тествани експерти за оптика за получаване на незабравими преживявания.Отлична напълно оптична система с многослойно покритие, камера, вградена 3.2-инчов TFT LCDдисплеем.Можете да записвате 36-мегапикселови снимки и видео 4 K с ярки подробности и да ги запишете на вашия компютър с помощта на USB-кабел (включен), за да споделят с близки и приятели с помощта на очила за нощно виждане. ? Акумулаторна батерия, 2600 mah - Този бинокъл за нощно виждане е снабден с мощен и перезаряжаемым вградена литиево-йонна батерия, която позволява да се разглежда животни, в пълна тъмнина в продължение на 13 часа. Мерник за нощно виждане може да бъде зареждана чрез захранване или зарядно устройство, което спестява пари и е екологично чист. ? Водоустойчив и дълголетие IP56 - очила за нощно виждане на военните клас с високо качество сертифициране на водоустойчивост IP56, издръжлив корпус може напълно да се защити камерата от дъжд, пясък и прах.Време на работа за нощно виждане е до [13] часа при включен IR подсветка или [15] часа при затворена IR подсветка. ? Лесна употреба и широко - 6 бутона ви позволяват да регулирате мултифункционалност.Операцията е удобен за "зелени ръце".Очила за нощно виждане може да стане ваш добър помощник в къмпинга, съоръжения за нощен лов / риболов / ветроходство, разузнаване, охрана / наблюдение, проучване на открито, навигация, наблюдение на дивата природа, приключения, пещери, наблюдение и контрол на вътрешния двор, осигуряване на сигурността на вашия имот.Нашето професионално оборудване за нощно виждане, признати професионалисти, благодарение на лекотата на използване, иновативни нови функции, която ви позволява да ясно да гледате в пълна тъмнина.

Опции за продукта

Свързани продукти