.

.

Alipis Десктоп Кофа за Боклук Плот Кофа за Боклук Клубничная Кошче За Отпадъци Кофа за Боклук С Панти Капак Кофа за Боклук Кошчето за Кола Тоалетка За Баня Горни Аксес?

Alipis Десктоп Кофа за Боклук Плот Кофа за Боклук Клубничная Кошче За Отпадъци Кофа за Боклук С Панти Капак Кофа за Боклук Кошчето за Кола

BGN 3.33

Наличност
На склад

Красив и стилен, подходящ за всеки стил на декорация, може да бъде поставен в дома или офисаУправляемият кофа за боклук. Подходящ за кухни, дневни, спални, хотели, ресторанти и други места.Управляемият кофа за боклук. лесна за използване и почистване, а малкия си размер, не заема много място в стаята си.Сваляйте кофа за Боклук.Използвайте го като вътрешно или настолен боклуци кофи за настаняване на отпадъци и поддържане на реда в стаята.Сваляйте кофа за Боклук.Контейнер за съхранение е изработен от висококачествен устойчив материал и има дълъг срок на служба.Сваляйте кофа за Боклук.Красив и стилен, подходящ за всеки стил на декорация, може да бъде поставен в дома или офиса.Управляемият кофа за боклук. Подходящ за кухни, дневни, спални, хотели, ресторанти и други места.Управляемият кофа за боклук. лесна за използване и почистване, а малкия си размер, не заема много място в стаята си.Сваляйте кофа за Боклук.Използвайте го като вътрешно или настолен боклуци кофи за настаняване на отпадъци и поддържане на реда в стаята.Сваляйте кофа за Боклук.Контейнер за съхранение е изработен от висококачествен устойчив материал и има дълъг срок на служба.Сваляйте кофа за Боклук.

Опции за продукта

Свързани продукти