.

.

Healeved 500 бр. Държач за куки Черна Дъска за колчета Аксесоари за колчета Куки за Колчета Капачки за куки За Колчета Прислужници Пластмасови Черни куки за колчета Капа?

Healeved 500 бр. Държач за куки Черна Дъска за колчета Аксесоари за колчета Куки за Колчета Капачки за куки За Колчета Прислужници Пластмасови

BGN 2.67

Наличност
На склад

БРАВИ за КОЛЧЕ - Просто поставете ключалката на всяка крак куки, и с куките ще бъде добре и прилепва плътно към вашата 1/4-inch колышковой дъскаПРИСЛУЖНИЦИ за куки-клечки - най-подходящи за куки-колче диаметър 1/4 инча и с дебелина 0,12 - 0,16 инча (3,0–4,0 мм).ГУМЕНА КАПАЧКА, за да се измъкне за КОЛЫШКА - Траен пластмасов замък, за да се измъкне за колышка с добра еластичност.ПЛАСТМАСОВИ КЛЮЧАЛКИ ЗА КОЛЫШКОВОЙ ДЪСКИ - и траен пластмасов замък-кука за колышковой дъски с добра еластичност.ЗАКЛЮЧВАНЕ за куки - тези ключалки, за да клечки са предназначени за защита на вашите куки от падане или изплъзване от дъски за клечки.Пратката включва 500 x крючковые брави за клечки за дрехи Особености -Материал : пластмасов накрайник за куката за клечки за дрехи - Отлично качество на изработка, интелигентен дизайн, стабилно и практично, ще ви осигури по-добър опит в използването на аксесоари за клечки за дрехи. - Траен пластмасов замък-кука за колчета с фиксаторами за куки за колчета с добра устойчивост.Подходящ кука : кука 1/4 инча с ключалки 0,12-0,16 инча /3,0 4 за определяне на борда. - Просто закачете скобата на крак всеки да се измъкне, и куки ще бъде хубаво и здраво стоят на вашата 1/4-инчовата дъска pegboard pegboard hooks peg lock. - Накрайници за куки за клечки за дрехи, които подхлъзване предмети с куки за клечки за дрехи. -Цвят : черен замък за куки - Тези ключалки, за да клечки са предназначени за защита на вашите куки от падане или изплъзване от гумена капачка за куки pegboards.16 X0 крючковые ключалки за табла.Информация за стоки, Скоби за висящи дъски са Изработени от висококачествени материали, за по-дълга употреба. скоба за клечки за дрехи също може да стане добър подарък за приятелите си, тя ги хареса. аксесоари за гаража Той има прост дизайн, но много практични за използване, което ви дава добър опит в използването. аксесоари за клечки за дрехи, предназначени за монтиране на куката за клечки за дрехи, помагат за предотвратяване на разделяне на куката за клечки за дрехи.

Опции за продукта

Свързани продукти