.

.

Кафяви Хартиени Пакети 200шт Крафт-Хартия Пръчици За Хранене Чанта Плик на Притежателя Прибори за Кухня Ресторанная Лъжица Пръчици За Хранене на Притежателя на При?

Кафяви Хартиени Пакети 200шт Крафт-Хартия Пръчици За Хранене Чанта Плик на Притежателя Прибори за Кухня Ресторанная Лъжица

BGN 2.67

Наличност
На склад

крафт-пакет за трапезно сребро Тези преносими торбички за опаковане на пръчки не заемат твърде много място пакет за прибори Тези за еднократна употреба опаковки за прибори са за еднократна употреба и не трябва да се почиства след употреба. пакет за трапезно сребро от крафт-хартия Проста отвореният дизайн ви позволява лесно да получите им, спестявайки време и усилия. водоустойчив сак за пръчици за хранене Тези пакети за пръчици за хранене са подходящи за училище, на работа, на пикник, къмпинг, ресторант и т. пликове за пръчици за хранене са избрани от безопасен материал от крафт-хартия, който може директно да влизат в контакт с храните. крафт-пакет за трапезно сребро Тези портативни пакети за пръчици за хранене не заемат твърде много място на пакет за прибори Тези за еднократна употреба опаковки за прибори са за еднократна употреба и не трябва да се почиства след употреба. пакет за трапезно сребро от крафт-хартия Прост външен дизайн ви позволява лесно да получите им, спестявайки време и усилия. водоустойчив сак за пръчици за хранене Тези пакети за пръчици за хранене са подходящи за училище, на работа, на пикник, къмпинг, ресторант и т. пакетът за пръчици за хранене kraft Избират от безопасен материал от крафт-хартия, който може директно да влизат в контакт с храните.Описание на Тези за еднократна употреба, опаковки, опаковки за прибори, които са направени от добър материал, издръжлив и практични.Торбички от крафт хартия са лесни за използване.Подходящ за съхранение на посуда, прибори за хранене, четка за зъби и други предмети.Те са много удобни за пътуване и за други случаи.Характеристики Цвят : светло кафяво Материал : крафт-хартия Размер : 22. 10 см/8, 65 X1,18 X0,04 инча Помещение, включваща 200 бр. пакет за пръчици за хранене от крафт-хартия, хартия държач за прибори за Кухня, Ресторанная лъжица, пръчици за хранене, на притежателя на прибори за хранене, ръкав кафяв.

Опции за продукта

Свързани продукти