.

.

Healeved 4 бр. Бомбочки за Торта, Комплект Аксесоари за баня, Дифузер, Масла, Аромати за Дома, Детски Комплект За Баня, Битови Аксесоари За Душ, Шипучие Топки За Вана, Бомб?

Healeved 4 бр. Бомбочки за Торта, Комплект Аксесоари за баня, Дифузер, Масла, Аромати за Дома, Детски Комплект За Баня, Битови Аксесоари

BGN 2.33

Наличност
На склад

ХИДРАТИРАЩ ПОДАРЪК ЗА ЖЕНИТЕ - Той ще пусне голямо количество мехурчета, вие можете да се насладите на удобно време за къпанеСИГУРНА БОМБОЧКИ за вана за деца - Подаръчен комплект с шипучками за вана Дайте удоволствие в живота банята, хвърляйки бомбочки за баня в топла вода.ПОДАРЪК БОМБОЧКИ ЗА баня - Ефект топки за морски бани във формата на всяка торта подхранва кожата.ДЕТСКИ БОМБОЧКИ ЗА БАНЯ - Изработени от висококачествен материал със средна плътност, са безопасни за употреба и не вредят на кожата ви.ПЯНА ЗА ВАНА - тя е изработена от естествена морска сол, която е полезна за вашата кожа.Пратката включва 4 х физиологичен топчета за вана Характеристики -Това ще направи кожата ви по-гладка и ще създаде спокойна атмосфера, за по-добро къпане аксесоари за къпане. -Той е изработен от материал с морска сол, който е естествен и полезен за вашата кожа Бомбички за вана с морска сол. -Материал : Морска сол за вана-Размер : Около 7,50 X5,00 X5,00 см / 2,95 X1,97 X1 Приказно бомбочки за бани. -Това ще освободи голям брой мехурчета, вие можете да се насладите на удобно време за къпане в бомбочках за къпане. -Цвят : Разноцветни спа сол за вана-Моля, използвайте ги веднага след аутопсията и се съхранява на хладно и сухо място, цветя бомбочки за бани. -Деликатен външен вид и ярък цвят ще накарат вашите деца да се влюби в шипучие топки за къпане.Информация за товареbubble Bathbombs Kids Този набор от топки за къпане е изработен от висококачествен материал с морска сол.Топки за сол бани С креативен дизайн във формата на торта изглежда много очарователен начин.топки за вана с шипучкой С нашите бомбочками за бани ще се насладят на удобно време за къпане.Подаръчен комплект шипучек за бани, Те могат да омекоти епидермиса, облекчаване на умора и подхранва кожата.

Опции за продукта

Свързани продукти