.

.

Хидратиращ компактна пудра за тяло Polvo De Hadas Фея Highlight Придава блясък на естествен съраунд хидратиращ пудровым румянам (03 # златисто-кафяв цвят)

Хидратиращ компактна пудра за тяло Polvo De Hadas Фея Highlight Придава блясък на естествен съраунд хидратиращ пудровым румянам (03 златисто-кафяв

BGN 2.33

Наличност
На склад

? Прах Фея Glitter Powder : Polvo De Hadas притежава фина и копринена текстура, контролира съдържанието на мазнини, маски, лесно се нанася, калена, прави кожата гладка и хидратирана, ще изглежда сияйна и бляскава всеки ден! ? Сигурен и издръжлив : Тази пръчка-хайлайтер за грим, изработени от безопасен материал, който не наносящего вреди на здравето и внимателно отношение към кожата.Тази подсвечивающая компактна пудра за грим подчертават вашата кожа и ще ви предпази от бледности и безжизненности, ще създаде светло, прозрачно покритие. ? Лесно нанасяне : Уникален дизайн дюза-спонжа, лесно се нанася грим и не се разпада прах. Забележка : При първото използване на колпачке ще остане малко по излишък на прах, моля, отворете го внимателно!При използване, моля, погладьте няколко пъти, докато не высыплется прах. ?Блестяща пудра на прах за тяло има 3 цвята : бял, розов и златист по ваш избор.Можете да използвате захар-хайлайтер отделно или да използвате различни цветове и в различни части на тялото си за създаване на уникален трептящи начин.Подходящ е за партита по повод рождения ден, маскарадов, cosplay, и други дейности. ? Мултифункционална компактна пудра-хайлайтер : Polvo De Hadas може да се използва за очите, устните, лицето, тялото, косата.Отличен за изсветляване на скулите, клепачите, костилка на веждите, на вътрешните ъгли и на устните за подобряване на състоянието на кожата, подходяща за всеки цвят на кожата. идеален подарък за вашата майка, съпруги, приятелки.Като звезди и диаманти, дискретен и привличащи вниманието.Сребристо-бял брилянт, блясъка ~ без цвят.Нанесете го върху веждите и очите, като малки звездички!Нанесете я върху ръцете си, като цип.Струи от воден светлина и пробиване твърде ярки!.Прекрасно мерцающее блясък!Подходящ за всеки тип кожа!.Мека и залепваща консистенция на картофено пюре!Нежна нелетучая прах.Наистина изумен!.Супер леко, без много блясък, но на същия брилянтен!.Вземете altile и я намажете със на пръстите, блясък страхотен!!.

Опции за продукта

Свързани продукти