.

.

Прахоустойчив Калъф За мъгла, 2 елемента Универсална Запечатани Гумена Автомобилна Led Фаровете Прахоустойчив Калъф Корпус оборудване запечатване на Кутията 100 мм ?

Прахоустойчив Калъф За мъгла, 2 елемента Универсална Запечатани Гумена Автомобилна Led Фаровете Прахоустойчив Калъф Корпус оборудване

BGN 6.32

Наличност
На склад

Този списък е предназначен за чифт чисто нови пылезащитных капачки за уплътняване на корпуса фарове на вторичния пазарТози списък е предназначен за чифт чисто нови пылезащитных капачки за уплътняване на корпуса фарове на вторичен пазар. предназначена е за комплект led фарове, прави комплект фарове чисти и спретнати.Висококачествена и здрава гума от PVC предпазва вашия led от прах и вода, както и от всякакви грешки, причинени от тях. или които могат да бъдат причинени от тях . С херметични на задния панел и е подходящ за отваряне на фаровете с диаметър 2.5 инча, 2,75 инча, 3,5 и 4 инча (герметичную задния панел може да се режат в зависимост от вашите нужди в инсталацията).Гаранция за качество : Ние осигуряваме 24-месечна гаранция на продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси след получаване на нашите продукти, ние ще направим всичко възможно, за да разреши проблема.Можете да го купите, без да се притеснявате.Параметри : Материал : PVC гума Цвят : черен Брой : 2 бр. Функция : Защита на led светлини (пылезащитная и водоустойчив) Монтаж : Директно установкаразмер : 100 mm / 3.9 инча Тегло на опаковката : около 132 грама съдържание на Пакета : 2 * прахоустойчив калъф за фарове.

Опции за продукта

Material:
PVC Rubber
Color:
Black
Quantity:
2pcs
Function:
Protect LED Headlight(dustproof and waterproof)
Installation:
Direct Install
Size:
100mm/3.9in
Package Weight:
approx.132g
Package List:
2 * Headlight Dust Cover:

Свързани продукти