.

.

Торби за многократна употреба, За съхранение на продукти с Размери 6 на опаковките на Галон, Многократна употреба пакети Sanswich за многократна употреба фризери, койт?

Торби за многократна употреба, За съхранение на продукти с Размери 6 на опаковките на Галон, Многократна употреба пакети Sanswich за

BGN 2.33

Наличност
На склад

???????? ???? ????? ???????? ?? ??????? ?????? : Опаковки за многократна употреба, за съхранение на продукти THOBT изработени от хранителен материал PEVA, съдържащ PVC, олово, хлор и БПА FRE - екологично чист материал, годни за рециклиране, без страничен привкус пластмаса и вреда за здравето 1 многократна употреба пакети ви позволяват да запишете повече от 350 еднократна употреба, опаковки, а не само да промени начина на съхраняване, приготвяне и дори на консумиране на храна.Си малко поведението, може би ще спаси риба или костенурка. ????????? & ?????? ?????? : Двойна конструкция ziplock осигурява уплътнение, което гарантира, че тези пакети за многократна употреба ziplock водоустойчив и хигиенични, са идеални за съхранение на храна без смесване на миризми в хладилника, и в хладилника няма да получите супа или вода, което ще я направи по-чиста и организирана. ???? ?? ????? & ??????? ???? : Опаковки за многократна употреба за замразяване THOBY предотвратяват пригорание във фризер при запазване на свежестта на продуктите, напълно подходящи за замразяване говеждо месо, морски дарове, пилешко, риба, плодове и зеленчуци.Ние ви препоръчваме да мие ЧИНИИ на РЪКА, тъй като миялна машина наруши херметичността на пакети за съхранение на продукти или расплавит им.Лесни за почистване с четка и сушат, за покриване на чаша или в сушилня. ????? ???? ??? ????? ??????? : Опаковки за многократна употреба, за съхранение на продукти THOBY се използват за по-голям брой приложения.За многократна употреба квартовые пакети за съхранение са предназначени не само за месо, сандвичи, закуски, зеленчуци, мариновани храни, плодове, но и достатъчно вместительны за съхранение на канцеларски материали за бизнес пътувания и козметични принадлежности за пътуване. ????? ??????? ???? : 12 месеца гаранция, ние винаги се грижим за вашия задоволяване на първо място, моля свържете се с нас, ако не сте доволни от стока, ние ще ви изпратим нов или ще ви възстановим парите.

Опции за продукта

Свързани продукти