.

.

evpct 2 бр. Тъмно-Червен, Тъмно-Бордовая Матово Червило и очна линия за устни, Комплект за Грим за жените, DNM, Тъмно-Кръв-Червена Течна Матово Кафяво Червило, Размазване ?

evpct 2 бр. Тъмно-Червен, Тъмно-Бордовая Матово Червило и очна линия за устни, Комплект за Грим за жените, DNM, Тъмно-Кръв-Червена

BGN 3.49

Наличност
На склад

❤【1 бр мат течно червило + 1 бр. комплект подводок за устни 】 Този комплект за грим на устните придава на устните наситен, чувствен вид, пълен с изкушения.има наистина матово покритие, мек като коприна, с ефект на кадифе мъглива повърхност. ❤【Траен и водоустойчив】 Не се придържа към чашата, не избледняват, кадифено матово покритие, не е лепкава, устойчив и непромокаем, средство остава на устните в рамките на няколко часа, высокопигментированный, леко оцветяване с гланцова текстура, водоустойчив, 24 часа в денонощието перфектен грим. ❤【Няколко случая】 Това изящно и елегантно, леко накрасьте устни, подходящ за грим по всяко време на годината, особено в офиса, очаквайки следобедните срещи, пазаруване, лятна парти с приятели.Това е много удобно, много красив комплект за грим на устни, лесно се носи. ❤【Хубав подарък 】 Популярни матови цветове, идеално подходящ като подарък за любим човек, семейство и приятели на Свети Валентин, рожден Ден, Ден на майката и други празници!Идеално подхожда за различни поводи като срещи, парти, сватба, бар, бал, къмпинг, офис, училище или ежедневен грим. ❤【Добро качество и ниска цена】 Марка Evpct съчетава в себе си лукс и наличност, както нито един друг козметични марка.Нашата мисия е да ви даде възможност изглежда, се чувстват и да бъде на височина, без да бъдат пожертвани финансова отговорност.Ако имате някакви проблеми с качеството, моля, свържете се с нас и ние ще ви предоставим задоволително следпродажбено обслужване.

Опции за продукта

Свързани продукти