.

.

Седалките за микрофон от Стиропор, Предното стъкло за мини микрофон от Стиропор за микрофон, Калъф за микрофон 15шт, Малки Полистирен Калъфи за микрофон, една Черна ?

Седалките за микрофон от Стиропор, Предното стъкло за мини микрофон от Стиропор за микрофон, Калъф за микрофон 15шт, Малки

BGN 19.72

Наличност
На склад

【Размер на предното стъкло】 Размерът на покрива микрофон на този микрофон е 3x2x2 см/1,2x0,78x0,78 инча, подходящ за малки микрофони, моля, проверете размера на микрофона, преди да купите 【Опаковъчен лист】 Вие ще получите 15 черни стъкла за микрофони с еднакъв размер, които могат да се използват в продължение на дълго време на няколко места. 【Висококачествени материали】 Този калъф за микрофон е изработена от висококачествена пяна, която ефективно предпазва от вятър и защитава микрофона от повреди, и може да се използва в продължение на дълго време. 【Лесна употреба】 Тези стъкла за микрофон имат добра еластичност, трябва само да се облича ги директно в микрофона, за да те напълно е затворила микрофон. 【Широко приложение】 Тези калъфи за микрофони са подходящи за много видове малки микрофони, като например микрофони за геймърски слушалки, микрофони за конферентна зала, микрофони за сцени и т. Описание : Името на продукта : на Предното стъкло за микрофон Цвят : черен Материал : спондж размери на продукта : 3x2x2 см. / 1,2 х 0,78 х 0,78 инча Начин за опаковки : bag Опаковъчен лист : 15 бр. на предното стъкло за микрофон.

Опции за продукта

Свързани продукти