.

.

Четка за тоалетна ZUKEEMTS, Водоустойчива четка за тоалетна с основание, силиконова Плоска корона за Тоалетна, Гъвкава четка с Меки Косми и Быстросохнущим собственик, ?

Четка за тоалетна ZUKEEMTS, Водоустойчива четка за тоалетна с основание, силиконова Плоска корона за Тоалетна, Гъвкава четка с Меки

BGN 8.63

Наличност
На склад

✦Четка за тоалетна с дълга дръжка и предпазва ръцете от замърсяване по време на прибиране на реколтата ● Инсталацията е без дупки, без увреждане на стените, една химикалка и една обтегач, лесен за инсталиране, просто регулиране отвор за залепване и го фиксирайте. ● Основата на отдели, и двоен слой по-здрав.Основата, разделена на две части, вътрешна и външна, за укрепване и предотвратяване на деформации. ● Благодарение на дупките в долната част не трябва да се притеснявате за изсъхване на въздуха, а конструкция със сквозными дупки в долната част осигурява съхнене на влагата. ● Глава на четка TPR гъвкава и не вреди на тоалетната чиния, здрава и не се хвърли на косата, обеззараживает и не оставя петна. ✦Четка за тоалетна с дълга дръжка и предпазва ръцете от замърсяване по време на прибиране на реколтата. ● Инсталацията е без дупки, без увреждане на стените, една химикалка и една обтегач, лесен за инсталиране, просто регулиране отвор за залепване и го фиксирайте. ● Основата на отдели, и двоен слой по-здрав.Основата, разделена на две части, вътрешна и външна, за укрепване и предотвратяване на деформации. ● Благодарение на дупките в долната част не трябва да се притеснявате за изсъхване на въздуха, а конструкция със сквозными дупки в долната част осигурява съхнене на влагата. ● Глава на четка TPR гъвкава и не вреди на тоалетната чиния, здрава и не се хвърли на косата, обеззараживает и не оставя петна.Материал : PP + Тргцвет : бял, зелен, розов, син Размер : 365x98 мм Брой : 1 бр.

Опции за продукта

Свързани продукти