.

.

XMEIFEITS Режещи Инструменти 10 бр./лот 0,3 мм 60 Градуса Машина С ЦПУ Прецизна Опесъчаване V-Образна Твердосплавная Печатна платка Гравиране Бита Fresa

XMEIFEITS Режещи Инструменти 10 бр./лот 0,3 мм 60 Градуса Машина С ЦПУ Прецизна Опесъчаване V-Образна Твердосплавная Печатна платка Гравиране

BGN 4.56

Наличност
На склад

Професионална индустриална машина с висока твърдост и устойчивост на износване, висока устойчивост на топлина и шок вискозитет Висока инжекция, силна устойчивост на износване. Притежава добра производителност на фрезоване и рязане, осигурява висока ефективност на работа. Достатъчна якост на огъване и устойчивост на износване, фрезоване фуги, дупки и ръба на борда, районът е чист, аккуратная, без да се повреди. Висока якост, устойчивост на извивката, устойчивост на счупване, както и отлични физически свойства, дълъг живот на инструмента.Професионална индустриална машина с висока твърдост и устойчивост на износване, висока устойчивост на топлина и шок вискозитет. Висока инжекция, силна устойчивост на износване. Притежава добра производителност на фрезоване и рязане, осигурява висока ефективност на работа. Достатъчна якост на огъване и устойчивост на износване, фрезоване фуги, дупки и ръба на борда, районът е чист, аккуратная, без да се повреди. Висока якост, устойчивост на извивката, устойчивост на счупване, както и отлични физически свойства, дълъг живот на инструмента.Преди употреба проверете мощност и скованост на машина, за да се уверите, че машината може да се използва фрезу необходимия диаметър Спецификация : Диаметър на опашка : 3,175 mm Ъгъл на наклон : 60 ° Диаметър на рязане край : 0,3 мм Обща дължина : 38 мм Форма : пирамидални Материал : вольфрамовая стомана Функции : Този набор от гравировальных бита от волфрамов пирамида е идеален заместител на вашето оборудване с ЦПУ, ще ви позволи да се насладите на точна и лесно рязане.Изработен е от вольфрамовой са станали много издръжлив строителни инструменти електрически инструменти за 2 D-скулптура, 3 D скулптури Приложение : Повечето пластмаси, мед, алуминий, желязо, нефрит и други твърди материали за фино гравиране и рязане, акрил, PVC, найлон, смола, дърво, фурнир, масивна дървесина, стъкло, мрамор и т., на Помещение и включва : 10 бр./лот прецизна шлайфане, гравиране бита Инструкции за безопасност : 1.

Опции за продукта

Shank diameter:
3.175mm
Degree:
60°
Cutting edge diameter:
0.3mm
Total length:
38mm
Shape:
Pyramid
Material:
Tungsten steel
Features:
This set of Pyramid carbide engraving bits is perfect replacements for your CNC machinery, make you enjoy a precise, easy cutting experience.:
Made of Tungsten steel high construction tools:
a power tool for 2D sculpture, 3D sculpture:
Application:
Majority of plastics ,Copper, aluminum, iron, jade and other hard materials engraving and cutting fine, Acrylic, PVC, Nylon, Resin, Wood, Plywood, Hardwood, Fibre glass, marble, etc :
Package include:
10PCS/Lot Precision grinding engraving bits:
Safety instructions:
1. the bladed product is not use for people under 18 years.:
2. the item is only use for industrial cutting not hazardous article.:
3. Body, clothes and other sundries should not be near the knives in the work.:
4. Use appropriate eye and ear protection devices during operation.:
5. the bladed permanently enclosed in a cartridge or housing with less than 2mm of blade exposed :

Свързани продукти