.

.

wenmengyichang-2022 Опаковка сапун Квадратна форма, бутилки за сапун за еднократна употреба, Ръчна Преса, Празен Преносим Опаковка за Пътуване, Бутилка за съхранение на мас?

wenmengyichang-2022 Опаковка сапун Квадратна форма, бутилки за сапун за еднократна употреба, Ръчна Преса, Празен Преносим Опаковка

BGN 0.33

Наличност
На склад

Благодарение на привлекающему внимание на модерния и стилен дизайн на този опаковка за сапун не е само добър помощник в ежедневието, но и очарователна декорацияНашите квадратни бутилки от PET пластмаса, също така известни като квадратни бутилки, ви придават елегантен външен вид стъкло за по-икономична цена.Тази прозрачна пластмасова кръгла бутилка е популярен избор за съхранение и внимателна дозировка шампоан, балсам, лосион и още много други.Здрав PET пластмаса - това е лесно, ударопрочная и небьющаяся алтернатива на стъклото.Използване на висококачествен дебела пластмаса гарантира, че ще получите солидна и стабилна пластмасова бутилка, която лесно се разбива.Благодарение на привлекающему внимание на модерния и стилен дизайн на този опаковка за сапун не е само добър помощник в ежедневието, но и очарователна декорация.Нашите квадратни бутилки от PET пластмаса, също така известни като квадратни бутилки, ви придават елегантен външен вид стъкло за по-икономична цена.Тази прозрачна пластмасова кръгла бутилка е популярен избор за съхранение и внимателна дозировка шампоан, балсам, лосион и още много други.Здрав PET пластмаса - това е лесно, ударопрочная и небьющаяся алтернатива на стъклото.Използване на висококачествен дебела пластмаса гарантира, че ще получите солидна и стабилна пластмасова бутилка, която лесно се разбива.Стилен външен вид може да се комбинира с много модерни предмети на интериора.Форма на продукта : квадратна бутилка за сапун за еднократна употреба Цвят : златен. Прозрачен Материал : PET Размер : както е показано на снимката Капацитет : 250 мл/350 млподходит за : пътуване/бизнес Помещение включва : 1 бр. бутилка с дозатор за сапун Внимание : в комплекта не са включени етикети, снимки само за показване.Моля, обърнете внимание : 1. Моля, проверете размера, преди да купите.Поради ръчно измерване може да възникне грешка в 0-5 mm. молете се за милост!2. Предмети, различни от опаковка за сапун в снимките на продукта, в комплекта не са включени.

Опции за продукта

Свързани продукти