.

.

Преносим Мини-Въже, Не Изискват ръчно пране, Силна Абсорбирующая Въже, Самоотжимающаяся Мини-Въже за Баня, Кухня, Посуда, Десктоп Кристал (1 комплект мини-Въже + 2 Пам?

Преносим Мини-Въже, Не Изискват ръчно пране, Силна Абсорбирующая Въже, Самоотжимающаяся Мини-Въже за Баня, Кухня, Посуда, Десктоп

BGN 12.61

Наличност
На склад

【Преносим мини-въже】 : Подвесная дизайн, лесно премахва проблема с петна върху памучни главичката, удобен за съхранение, не заема място, много износостойкая, подходящ за дълго многократна употреба 【Приложими сценарии】Памучен наставка добре поглъща водата, да регулира по вращению, лесен за инсталиране, с двойна употреба за премахване, многократна употреба, такива като маса за съдове, семейна маса, средство за измиване на маси, компактен и практичен. 【Гъба за защита на пода】 : Мини-въже за хващане на работния плот, стираемая ръчно изработени от материал, PVA, който е много устойчив на абразия, дишаща, кислотостойкий и може миене на подове, без да вредят на тях. 【Мокро и сухо пране с двойно предназначение и без ръце】 Петна от вода може да се избърсва веднага, без да разводите вода, околовръстен двухтактная конструкция се сгъва наполовина за силна екструдиране на 180 градуса, интегрирана пране и дехидратация, разтягане и лицева вода с една ръка, подходящ за всички видове плотове, стъклен прозорец, подове, кухни, всекидневни и бани. 【Обслужване на клиенти】 Ако имате някакви проблеми, моля не се колебайте да се свържете с отдела ни за обслужване на клиенти!Ние ще ви предоставим идеалното решение! 100% гарантирано удовлетворение, моля, бъдете сигурни за закупуване. 【Преносим мини-въже】 : Подвесная дизайн, лесно премахва проблема с петна върху памучни главичката, удобен за съхранение, не заема място, много износостойкая, подходящ за дълго многократна употреба. 【Приложими сценарии】Памучен наставка добре поглъща водата, да регулира по вращению, лесен за инсталиране, с двойна употреба за премахване, многократна употреба, такива като маса за съдове, семейна маса, средство за измиване на маси, компактен и практичен. 【Гъба за защита на пода】 : Мини-въже за хващане на работния плот, стираемая ръчно изработени от материал, PVA, който е много устойчив на абразия, дишаща, кислотостойкий и може миене на подове, без да вредят на тях.

Опции за продукта

Function:
Household Cleaning Tool
Material:
ABS+Sponge
Color:
White
Size:
Storage size:
24.8*4.6cm/9.7*1.8in
Extended length:
29.5cm*15.5cm/11.6*6.1in
Cotton head length:
15.5cm/6.1in
Includes:
1 * Portable Mini Mop+2 Mop Brush Head:
About service::
 If you have any questions about our products, please send us a question directly, and we will answer your questions online at any time :

Свързани продукти