.

.

UPKOCH 2 бр. Препарат За миене на съдове Търкане на традиционни Ястия Дълъг Камшик Китайски Тиган Дървена Тиган За Пържене Дървена Домашен Инструмент Бамбук за химика?

UPKOCH 2 бр. Препарат За миене на съдове Търкане на традиционни Ястия Дълъг Камшик Китайски Тиган Дървена Тиган За Пържене Дървена Домашен

BGN 4.44

Наличност
На склад

Бамбук четка за миене на съдове : ЧЕТКА ЗА МИЕНЕ на СЪДОВЕ С ДРЪЖКА : Разработена с помощта на дантела за повдиганеСредство за почистване от бамбук воков : Четка твърда, еластична, гъста и ригидная.Те могат да бъдат бързо почистване на повърхността на продукти. четка за почистване.Бамбук четка за почистване : Многофункционална натурална почистваща четка Bamboo Wok Четка, изработена ръчно с използването на традиционните умения.Чистящая четка-тупалка : Разработена с помощта на дантела, насочен нагоре.Почистване на съдове : Идеален почиствайте горещи точки, не расплавляя, да държите ръцете си далеч от топла вода. подходящ за почистване на тенджери, чинии и така нататък.Бамбук четка за миене на съдове : ЧЕТКА ЗА МИЕНЕ на СЪДОВЕ С ДРЪЖКА : Разработена с помощта на дантела за повдигане.Средство за почистване от бамбук воков : Четка твърда, еластична, гъста и ригидная.Те могат да бъдат бързо почистване на повърхността на продукти. четка за почистване.Бамбук четка за почистване : Многофункционална натурална почистваща четка Bamboo Wok Четка, изработена ръчно с използването на традиционните умения.Чистящая четка-тупалка : Разработена с помощта на дантела, насочен нагоре.Почистване на съдове : Идеален почиствайте горещи точки, не расплавляя, да държите ръцете си далеч от топла вода. подходящ за почистване на тенджери, чинии и така нататък.Пакетът включва 2 x бамбук четки Характеристики - Материал : бамбук и дърво. - Размер : около 25 x 3 x 3 cm - Многофункционална натурална почистваща четка, ръчно изработени с традиционна изработка . - Изработени от бамбук и дърво, здрав и практичен. - Цвят : Както е показано на фигурата. - Лесно да се прилага върху различни повърхности, идеални за тенджери, тигани и съдове за готвене от лята стомана. - Четката е твърда, еластична, гъста и ригидная.Те могат бързо почистване на повърхността на продукти. - Разработен с помощта на дантела за повдигане.Описание на продукта препарат за миене на съдове е идеално за почистване на най-горещите точки, не расплавляя, защита на ръцете от топла вода.

Опции за продукта

Свързани продукти