.

.

Пола за Коледно CANAFA, Изкуствена Пола за Коледно парти, Коледно пола, Плюшевое Украса, Подложка за украса на Коледната Елха, Коледно Дърво за дома (G, Един размер)

Пола за Коледно CANAFA, Изкуствена Пола за Коледно парти, Коледно пола, Плюшевое Украса, Подложка за украса на Коледната Елха, Коледно

BGN 2.67

Наличност
На склад

5 Идеална пола за коледната елха ще Даде своя декорация Специална атмосфера и ще даде на вашата коледна дървото нов облик през следващите години. Лесен за инсталиране и удобно за съхранение.Това е най-Добрият подарък за Бъдещи Семейства. Това е много подходящ за подобряване на външния вид на основата на коледната елха, като се крият грозни линии.Това също помага за изграждане на Килими От дървесни иглички. Добра структура и висока плътност, които са достатъчни За създаване на Чудесния ефект на снега Под коледна елха. Меки материали, Подови мачове, коледни гирлянди, коледни топки и други украси. Идеална пола за коледната елха ще Даде своя декорация Специална атмосфера и ще даде на вашата коледна дървото нов облик през следващите години. Лесен за инсталиране и удобно за съхранение.Това е най-Добрият подарък за Бъдещи Семейства. Това е много подходящ за подобряване на външния вид на основата на коледната елха, като се крият грозни линии.Това също помага за изграждане на Килими От дървесни иглички. Добра структура и висока плътност, които са достатъчни За създаване на Чудесния ефект на снега Под коледна елха. Меки материали, Подови мачове, коледни гирлянди, коледни топки и други украси.Коледна пола Изкуствена елха за коледно парти Коледно пола плюшевое украса на Коледна елха декоративна площадка Подови елха домашна Коледна пола с дължина 90 см.-с перфектен размер за повечето коледните празници Превъзходни класически коледни украси - най-добрите си празнични украси.Пакетът включва : 1 бр. дрехи за коледната елха.

Опции за продукта

Свързани продукти