.

.

Поставка за Пържене на Пиле Antcher, Сгъваема От Неръждаема Стомана, Антипригарная Вертикална Поставка за Пържене на Месо, Птици, Пуйки, Държач за Пилешко месо, бирена ?

Поставка за Пържене на Пиле Antcher, Сгъваема От Неръждаема Стомана, Антипригарная Вертикална Поставка за Пържене на Месо, Птици,

BGN 6.53

Наличност
На склад

Вертикална поставка за печене на пиле от неръждаема стомана, изработени от висококачествена неръждаема стомана, здрава и стилна, безопасно за въглища скари, газови скари и фурниПроста конструкция с незалепващо повърхност, запознат за лесно съхранение, спестява място, лесен за употреба и почистване, удобна за носене в нощуване на открито.Тя има размери 19,5 х 16,5 см / 7,67 * 6,5 инча и лесно запознат, така че да не възникнат проблеми със съхранението на тази за печене на кафе, когато тя не се използва.Форма с дъно е предназначен за съхранение на бира, вино и други течности, или комбинация от билки за печене на пиле на фурна или на скара.Идеален инструмент за печене на пиле, патица, малка пуйка, яребици, малка гъска и т. Сигурно за въглища скари, газови скари и фурни.Характеристики : Име на продукта : Горещ за пиле с незалепващо покритие На тенекиен банката.Много по-полезен начин за печене на пиле.Размер на продукта : 16,5x19,5 см, 6,5x7,7 инча).Материал на продукта : Неръждаема стомана.Антипригарная повърхност за лесно почистване.Подвижна, за да пести място.Устройство за печене на пиле на фурна е много лесен за почистване, могат да се перат на ръка или в съдомиялна машина.Идеален за активен отдих, като например барбекю и къмпинг.Употреба : печено пиле за лесно фурната, пече се в гореща фурна и шкаф за пържено пиле, поставка за аксесоари, пиле отвътре се създава ефект мирис, за постигане на добър вкус. Продукт пикантен, чист за употреба, се съхранява на място, недостъпно за деца. Моля, използвайте своевременно почистване, лесен за използване следващия път.Костюм за : парти с барбекю. 1 х Форма за печене на пиле.

Опции за продукта

Свързани продукти