.

.

Четка за Тоалетна, AAOCLO Притежателя Четки за Тоалетна Четка за Тоалетна и Притежателя на Четка за Тоалетна с Мека Четка и Притежателите на Набор от Тоалетни Четки с ?

Четка за Тоалетна, AAOCLO Притежателя Четки за Тоалетна Четка за Тоалетна и Притежателя на Четка за Тоалетна с Мека Четка и Притежателите

BGN 1.00

Наличност
На склад

Четка и държач за тоалетна - Четка и държач за тоалетна са идеални за почистване и поддръжка на банятаТитуляр дискретно прикрива четка, когато тя не се използва.Идеално място за санитарен възел за гости, основна баня, санитарен възел в офиса и много други!.четка за тоалетна. Базов набор от тоалетни четки с пластмасова дръжка.Здрава дръжка означава сила и никога не избледнява.Плътен и здрав косъм 360° - за дълбоко почистване на под джанта и други трудно достъпни места.Трайни структури TPR лесно се деформира и могат да премахнете петната с усилия, но никога не поцарапают порцелан.Поддръжка : Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.Четка и държач за тоалетна - Четка и държач за тоалетна са идеални за почистване и поддръжка на банята.Титуляр дискретно прикрива четка, когато тя не се използва.Идеално място за санитарен възел за гости, основна баня, санитарен възел в офиса и много други!.четка за тоалетна. Базов набор от тоалетни четки с пластмасова дръжка.Здрава дръжка означава сила и никога не избледнява.Плътен и здрав косъм 360° - за дълбоко почистване на под джанта и други трудно достъпни места.Трайни структури TPR лесно се деформира и могат да премахнете петната с усилия, но никога не поцарапают порцелан.Услуга : Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа. се използва за точката за почистване на тоалетни и бани.1 Моля, проверете размера и цвета, преди да купите.2 Не се включва в себе си елементи, различни от четки за тоалетна, както е показано на снимката. снимка на продукта.3 Моля, обърнете внимание, че поради различни монитори могат да се появят леки хроматични аберации, моля, разберете. Поради ръчно измерване, моля, имайте предвид разликата в 3-5 мм, благодаря. Ще се радваме на вашите коментари, за да можем да ви предоставим най-добрите продукти и услуги.УДОБНО СЪХРАНЕНИЕ - Компактна компактният дизайн позволява скриване на четка за тоалетна и осигурява здравословно състояние на съхранение.

Опции за продукта

Свързани продукти