.

.

Toyvian 2 бр. пръскане на Вода, Играчка-Октопод, Играчки за Къпане Момичета, Играчки за Къпане на малки Деца, Играчки за Къпане на Открито, Плаващи Брызгающие Играчки, Оч?

Toyvian 2 бр. пръскане на Вода, Играчка-Октопод, Играчки за Къпане Момичета, Играчки за Къпане на малки Деца, Играчки за Къпане

BGN 12.47

Наличност
На склад

ИГРАЧКИ за баня с спрей за готвене - Играчка за баня "Октопод" може да тренирате способността да държим ръцете си, когато бебето е добре прекарва времето си в банятаИГРАЧКА-фонтан за ВАНА - Ако сте решили докато се забавлявате в градината или на тревата, този продукт ще се превърне в чудесен подарък за вашите деца.КАЛЪПИ ЗА ИГРАЧКИ за баня - можете да изпратите подарък на вашите близки приятели или семейства, които имат малко дете.Вашите деца ще бъдат щастливи.ДЕТСКИ ИГРАЧКИ за ВАНА - лесно да пълнят, лесно напръскани!Би било интересно да играят водната игра със семействата.Освен това, е чудесен начин за увеличаване на интереса на децата към активен отдих.ПЛАВАЩ ИГРАЧКА за БАНЯ - този продукт ще позволи на вашето дете спокойно да вземете вана и с удоволствие прекарват време в банята.Пратката включва 2 х мультяшные играчки за баня Характеристики -Размер : 13,50 X11,00 X11,00 см/5,31 X4,32 X4 играчки за момичета на 1 година. -Материал : пластмасови играчки за къпане на деца на възраст 4-8 години-Цвят : зелен, виолетов детски играчки за къпане от 6 до 12 месеца -Бързо въртене на вода, дизайн, без батерия, сигурност, без вода.Вашето дете може безопасно да се наслаждавате на тази електрическа играчка с пръски вода. -Завъртане на октопод, сладък формата на октопод, меки цветови комбинации, сладки мультяшные елементи, нека детето се влюби играчки за къпане във вана за деца от 2-4 години. -Разнообразни игри, които ще доставят на бебето огромно удоволствие от играта във водата, ще успокои бебето, за да не изпитва дискомфорт от къпане на деца, които играят на водни играчки. -Гладка, без чеп, мокра е на една ръка разстояние, случайно да не нарани нежните дръжки на детето, бъдете сигурни, за да смело да играе с играчки за 1-годишно дете. -Когато октопод пълни с вода, тя ще се завърти и разбрызгивать вода, когато я вземе в ръце.Тази играчка-октопод може щастливо да плуват по водата, така че бебето да може да изпитате удоволствието от плаващи играчки за деца на 1-2 години.

Опции за продукта

Свързани продукти