.

.

SLYNSW с Капак, Плетени от Слама Кошница за съхранение на играчки, Кошница за Всекидневната, Декоративна Кошница за Съхранение на закуски на Открито, на Пикник (Цвят: б?

SLYNSW с Капак, Плетени от Слама Кошница за съхранение на играчки, Кошница за Всекидневната, Декоративна Кошница за Съхранение на закуски

BGN 80.64

Наличност
На склад

Приложение : идеален за използване на бюфети, столешницах и рафтоветеСъхранение : Можете да използвате малка кръгла кошница за съхранение дистанционни, ключове, аксесоари, закуски, бельо или кухненски аксесоари (плодове и зеленчуци).Декоративни : декоративни кошници за всекидневна и трапезария, контейнери-организаторите в килера, за съхранение на играчките в детската стая, за съхранение на различни предмети хол, кошница за кърпи в банята, в кошчето за салфетки и съхранение на прежди и др. Селски : тази кошница за съхранение никога не излиза от мода.Тази ракита кошница от естествени водни растения с капак ще даде на вашия дом или офис на селски декор.Тъкани : Придайте на вашето пространство модерен вид.Тези кошници са много полезни във всяко едно отношение.Приложение : идеален за използване на бюфети, столешницах и рафтовете.Съхранение : Можете да използвате малка кръгла кошница за съхранение дистанционни, ключове, аксесоари, закуски, бельо или кухненски аксесоари (плодове и зеленчуци).Декоративни : декоративни кошници за всекидневна и трапезария, контейнери-организаторите в килера, за съхранение на играчките в детската стая, за съхранение на различни предмети хол, кошница за кърпи в банята, в кошчето за салфетки и съхранение на прежди и др. Селски : тази кошница за съхранение никога не излиза от мода.Тази ракита кошница от естествени водни растения с капак ще даде на вашия дом или офис на селски декор.Тъкани : Придайте на вашето пространство модерен вид.Тези кошници са много полезни във всяко едно отношение. Приложение : идеален за използване на бюфети, столешницах и рафтовете. Съхранение : Можете да използвате малка кръгла кошница за съхранение дистанционни, ключове, аксесоари, закуски, бельо или кухненски аксесоари (плодове и зеленчуци) 3. Декоративно : декоративни кошници за всекидневна и трапезария, контейнери-организаторите за кабинет, за съхранение на играчките в детската стая, за съхранение на различни предмети хол, кошница за кърпи в банята, в кошчето за салфетки и съхранение на прежди и др.

Опции за продукта

Свързани продукти