.

.

Държач за Тоалетна хартия Cabilock Поставка: Вълна-Дизайн, Държач за Цигарена Хартия на Ролка От Неръждаема Стомана, със срок На Съхранение, Монтиране на стена, Органай?

Държач за Тоалетна хартия Cabilock Поставка: Вълна-Дизайн, Държач за Цигарена Хартия на Ролка От Неръждаема Стомана, със срок На

BGN 1.33

Наличност
На склад

✅ Стойка за ролка тоалетна хартия, под формата на вълни, Органайзер за тоалетна хартия в Банята, стенни полици за салфетки, държач за кърпички за кухня ✅ Модерен стил, този багажник за ролка хартия с елегантен външен вид се харесва на хората, а също така ще се превърне в чудесна украса за вашия дом.Лесно се поставя хартия, с което се опростява и е по-удобно операция за смяна на хартия. ✅ Приложими места декоративен държач за хартия може да е за спални, дневни, бани, тоалетни и на други места. ✅ Художествен декоративен държач за кърпички, защитен с черно покритие, без ръжда, благодарение на което той може да устои на корозията.Спестяване на пространство в банята и невероятни аксесоари за домашен интериор на банята.Перфектните решения за съхранение на малки количества. ✅ Стилен дизайн, модерен и лесен на външен вид могат да направят живота си по-модерен.Стабилен материал, внимателно изработени ръчно, надежден и стабилен, по-деликатен и издръжлив. ✅ Стойка за ролка тоалетна хартия, под формата на вълни, Органайзер за тоалетна хартия в Банята, стенни полици за салфетки, държач за кърпички за кухня. ✅ Модерен стил, този багажник за ролка хартия с елегантен външен вид се харесва на хората, а също така ще се превърне в чудесна украса за вашия дом.Лесно се поставя хартия, с което се опростява и е по-удобно операция за смяна на хартия. ✅ Приложими места декоративен държач за хартия може да е за спални, дневни, бани, тоалетни и на други места. ✅ Художествен декоративен държач за кърпички, защитен с черно покритие, без ръжда, благодарение на което той може да устои на корозията.Спестяване на пространство в банята и невероятни аксесоари за домашен интериор на банята.Перфектните решения за съхранение на малки количества. ✅ Стилен дизайн, модерен и лесен на външен вид могат да направят живота си по-модерен.Стабилен материал, внимателно изработени ръчно, надежден и стабилен, по-деликатен и издръжлив.Описание Изработени от трайни и безопасни материали, стойка за ролка хартия във формата на вълна е трайна употреба.

Опции за продукта

Свързани продукти