.

.

Купа от полиран метал, Наклонена Сахарница Чиста и Гигиеничная дълъг живот на употреба, Изработен от неръждаема стомана 304, за подаване на захар, черен Пипер, Сол, По

Купа от полиран метал, Наклонена Сахарница Чиста и Гигиеничная дълъг живот на употреба, Изработен от неръждаема стомана

BGN 1.67

Наличност
На склад

Дизайн на долния задълбочаване позволява сигурно го повали на масата и лесно да се отговори на изискванията за съхранение в хола и кухнятаНаклонена конструкция на отваряне и затваряне улеснява съхранението на храни, тяхното по-удобно да вземат със себе си и увеличава вътрешен обем за съхранение.Материал от хранително-вкусовата неръждаема стомана марка 304 може да се използва за директен контакт с храни, които не са токсични и не са без миризма и може да се грижи за здравето на цялото семейство.Лесен и красив външен вид го прави широко използван в кухнята, в хола и на други места.Той се използва не само за съхранение на боклук, но и като кутия за съхранение на сосове, сушени плодове и бонбони.Той е изработен от внимателно отобранного висококачествени материали от неръждаема стомана 304, който притежава характеристиките на защита от падане и не деформират, което го прави издръжлив на употреба.Благодарение на модерния и прост дизайн на тази настолна купата е изработена от двухслойного утолщенного материал и е снабден с технологията огледално полиране и с тел рисунка. Той е изработен от внимателно отобранного висококачествени материали от неръждаема стомана 304, който притежава характеристиките на защита от падане и не деформират, което го прави издръжлив на употреба. За пряк контакт с хранителни продукти, можете да използвате материал от неръждаема стомана 304, който не е токсичен и не е без аромат и може да се грижи за здравето на цялото семейство. Благодарение на модерния и прост дизайн на тази настолна купата е изработена от двухслойного утолщенного материал и с огледално полирани и процеса с тел рисунка. Дизайн на долния задълбочаване позволява сигурно го повали на масата и лесно да се отговори на изискванията за съхранение в хола и кухнята.Наклонена конструкция на отваряне и затваряне улеснява съхранението на храни, тяхното по-удобно да вземат със себе си и увеличава обема на вътрешното хранилище. Лесен и красив външен вид го прави широко използван в кухнята, в хола и на други места.

Опции за продукта

Item Type:
Stainless Steel Bowl
Material:
304 Stainless Steel
Color:
Gold
Process:
mirror polishing and wire drawing process
Application:
Suitable for fruit dander, seasoning, salad, dried fruit, candies, fruit and vegetable
Package List:
1 x Stainless Steel Bowl:
Note:
1. Please allow 0‑2 cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Свързани продукти