.

.

HAKJXOS Квадратен Натиснете върху Краката са Къси Градиентные Розови Блестящи Дизайни Акрилни Розови Отгоре на ноктите на краката за Жени Лепило на Ногте Изкуствен Н?

HAKJXOS Квадратен Натиснете върху Краката са Къси Градиентные Розови Блестящи Дизайни Акрилни Розови Отгоре на ноктите на краката

BGN 2.33

Наличност
На склад

?【Продукт】 Пролетта на изкуствени нокти на краката под формата на цветя, комплект от 24 теми 12 различни размери, в това число 1 пила за нокти, 24 парчета желейного лепило и ивица лакочистителВ този артикул няма лепило от транспорта!. ?【Плажни на ноктите на краката】 Облечете се в тези общи ноктите на краката и главата, през лятото на почивка с приятели, разходка по плажа.Сладък невен и лесен за носене с босоножками, туфлями на висок ток и шлепанцами. Подходящ за сватби, танци, партита или срещи почивен ден.Също така е подходящ за маникюрных салони и домашни маникюрных салони "Направи си сам". ?【Високо качество】 Преса за нокти върху пръстите на краката изработен от устойчив материал ABS, здраво залепва, плосък, без да хлътва и не е лесно да избледнява.Може да се използва повторно.Режийни нокти на краката са проектирани в съответствие с извити женски нокти, достатъчно дебели, за да им е лесно да се прекъсне, имат естествена кацане и по-естествен ефект, както и удобни за използване. ?【Високо качество】 Преса за нокти върху пръстите на краката изработен от устойчив материал ABS, здраво залепва, плосък, без да хлътва и не е лесно да избледнява.Може да се използва повторно.Режийни нокти на краката са проектирани в съответствие с извити женски нокти, достатъчно дебели, за да им е лесно да се прекъсне, имат естествена кацане и по-естествен ефект, както и удобни за използване. ?【Услуги】 Ако получения от вас продукт е повреден или незадоволителен, моля, подайте искане за замяна или връщане.Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, моля, свържете се с нас.Желаем ви щастлив живот!.Начин на употреба : 1. Използвайте пилочку за нокти, за да придадат на ноктите гладкост. Почистете и изсушете ноктите. Изберете подходящо желе и лепило, за да те идеално пасват към вашите ноктите. Натиснете на ноктите в продължение на 30 секунди. Отрежете ноктите си в съответствие с вашите нужди.Как да се премахне : 1. Потопете ноктите си в топла вода за 2 минути, това ще улесни премахване на етикети с нокти.

Опции за продукта

Свързани продукти