.

.

Дюза за Пресовано Трицепс Kipika, Аксесоари за Кабелни Оборудване за Домашен Фитнес зала, Дюзи За Кабелни Симулатори, Система от Макари За Фитнес зала, Дюза За Пресова?

Дюза за Пресовано Трицепс Kipika, Аксесоари за Кабелни Оборудване за Домашен Фитнес зала, Дюзи За Кабелни Симулатори, Система

BGN 2.67

Наличност
На склад

36 " скачане на въже за ТРИЦЕПС : Нашата скачане на въже за стягане на трицепс разработен с меки гумени блокове в краищата, с помощта на 40-градусов мека пластмаса, за да ви осигури по-голям комфорт по време на тренировка и защита на вашата ръкаНашият въже е изработен от дебела нейлонового на въже, който се отличава с отлична устойчивост на износване, висока износоустойчивост и дълготрайност, което гарантира дълъг срок на експлоатация.Въртящо се монтиране изработено от устойчива на корозия неръждаема стомана 304.Ограничен тегло въжета за трицепс : 900 паунда. РЪКОХВАТКА ЗА УПРАЖНЕНИЯ D : Ръкохватка тросового тренажор, изработени от термопластичен еластомер, който има висока якост и еластичност.Тъкани текстурный дизайн увеличава сцеплението и улеснява задържане и прилагане на сила. Завъртане на ръкохватка на 360 ° За по-цялостна тренировка могат да бъдат предвидени допълнителни ъгли на наклон.Плюс отлично сцепление, идеален за проучване на трицепс, бицепс, гърба, раменете, гърдите и много други.Пратката включва : 1 * 36 "скачане на въже за трицепс, щипка за кабел с дръжка 2 * Г. Идеална за тренировка на мускулите : подходяща за упражнения у дома или в салона, тренажор lat, тренажор AB, кабелна кросоувър или всяка друга система от макари.Може да се използва за тренировка трицепс, бицепс, гърба, раменете, корема и т. са Подходящи за всички, които се нуждаят от физически упражнения.ГАРАНЦИЯ за СЪОТВЕТСТВИЕ : Ако по някаква причина не е доволен от комплекти за закрепване на кабелни машини, не се колебайте да се свържете с нашите денонощна поддръжка.Ние предлагаме пълно възстановяване в рамките на 30 дни.Патент САЩ е в процес на разглеждане.Всички права запазени. 40 ° меки пластмасови материали ще ви помогнат да увеличите комфорт при тренировки и ще защити вашата ръка.Два цвята оранжево и черно, моля, изберете цвят, който ви харесва.Диаметърът на отвора е 3/5 инча.Висококачествена неръждаема стомана, здрава, трайна, не ръждясва.

Опции за продукта

Свързани продукти