.

.

ZCMEB Преносим Алуминиева маса за лаптоп Ергономичен Компютърно Регулируема маса, легло за телевизора Тава за лаптоп, Настолна поставка за КОМПЮТЪР Маса за лаптоп (Ц?

ZCMEB Преносим Алуминиева маса за лаптоп Ергономичен Компютърно Регулируема маса, легло за телевизора Тава за лаптоп, Настолна поставка

BGN 225.56

Наличност
На склад

Подходящ за лаптоп с размер на по-малко от 17 инчаПанел с вентилационни отвори помага на Компютъра Навреме, за да се отвръща на топлина.Това е магически маса за лаптоп. сгъване на 360 °, можете да го използвате, за да се наслаждавате на Интернет В легла, диван, маса, килим на тревата.Всяка сгъваема краче е с 3 дръжки, които позволяват да се регулира необходимата Ви височина и ъгъл на наклона.Завъртане на 360 ° осигурява Висока степен на гъвкавост, Подобна на човешката.Высокопрочное връзка от ABS-пластмаса в комбинация с високотехнологични мащаб ситопечат осигурява удобна корекция.Подходящ за лаптоп с размер на по-малко от 17 инча.Панел с вентилационни отвори помага на Компютъра Навреме, за да се отвръща на топлина.Това е магически маса за лаптоп. сгъване на 360 °, можете да го използвате, за да се наслаждавате на Интернет В легла, диван, маса, килим на тревата.Всяка сгъваема краче е с 3 дръжки, които позволяват да се регулира необходимата Ви височина и ъгъл на наклона.Завъртане на 360 ° осигурява Висока степен на гъвкавост, Подобна на човешката.Высокопрочное връзка от ABS-пластмаса в комбинация с високотехнологични мащаб ситопечат осигурява удобна корекция.Подходящ за лаптоп с размер на по-малко от 17 инча.Панел с вентилационни отвори помага на Компютъра Навреме, за да се отвръща на топлина.Това е магически маса за лаптоп. сгъване на 360 °, можете да го използвате, за да се наслаждавате на Интернет В легла, диван, маса, килим на тревата.Всяка сгъваема краче е с 3 дръжки, които позволяват да се регулира необходимата Ви височина и ъгъл на наклона.Завъртане на 360 ° осигурява Висока степен на гъвкавост, Подобна на човешката.Высокопрочное връзка от ABS-пластмаса в комбинация с високотехнологични мащаб ситопечат осигурява удобна корекция.Маса се различава компактността, портативност, продуманностью и елегантност, която позволява да се предположи, че той ще ви донесе много удобства Независимо от това, когато четете или сърфирате в Интернет.

Опции за продукта

Material:
Aluminum Alloy, ABS PlasticAdjustable Height Range
Adjustable Angle:
0-360 DegreePanel Dimension
Folded Dimension:
53x26x4 Cm
Weight:
1.4 Kg
Packing list:
1 x Portable Laptop Computer Desk:
Notes:
1. Only sell main products, not other products.:
2. Since manual measurement is required, please leave a space of 1-3 cm.:
3. Due to screen differences, the color may be slightly different from your expected color, please allow.:
Remind:
After receiving the packaging, please check the packaging and the product carefully. If the received item is defective or has any questions, please contact us via email to resolve the problem. We will reply as soon as possible and do our best to meet your.:
Suitable for a variety of purposes, suitable for balconies, bedrooms, living rooms and other spaces.:
Order now! :

Свързани продукти