.

.

Комплекти за рисуване върху платно, предварително съставен Контурный Платно за рисуване и глътка, Sunflower Lady Paint 8x10 Платно за рисуване Afro Queen, 8 Акрилни цветя, 3 четки, 1 ?

Комплекти за рисуване върху платно, предварително съставен Контурный Платно за рисуване и глътка, Sunflower Lady Paint 8x10

BGN 7.00

Наличност
На склад

【Предпоставка включва】 8x10 инча Предварително съставен натянутый платно, 8 цвята боя, 1 комплект четки за рисуване, 1 панел за рисуване, проба на изображение 【Лесно раскрашивается】 За тази предварително нарисувана картина върху платно, не изисква специални умения, ние ви предлагаме висококачествен натянутый платно с ясно принтом, материята е тънка и лесно да рисуват.Можете да се консултирате с шарени рисунки за рисуване или просто използвайте въображението си, за да се смесват 8 акрилни бои, за да рисува това, което искате. 【Изключителни аксесоари】 3 четки с различни размери, което ви позволява лесно да рисува, да изработи детайлите!Панел за рисуване позволява да се смесват 8 вида акрилна боя, с помощта на която можете да получите всякакви желания цвят. 【Приятна и релаксираща】Комплект за рисуване върху платно, подходящ за много дейности, като например парти с потягиванием и рисуването, ежедневен отдих, на партито по случай рождения ден / Коледа / Нова година, ученически пособия за занимания с изкуство и т. Можете да прекарате време със своите приятели, семейство и много други. 【Обмислен подарък】 Нашият предварително съставен комплект за рисуване върху платно ще бъде идеален избор за подарък за възрастни, за любители на изкуството, приятел, на двойки или на тези, които обичаш като подарък за рожден ден, подарък за срещи, подарък за Свети Валентин, подарък за Деня на благодарността, коледа подарък и така нататък. 【Предпоставка включва】 8x10 инча Предварително съставен натянутый платно, 8 цвята боя, 1 комплект четки за рисуване, 1 панел за рисуване, проба на изображение. 【Лесно раскрашивается】 За тази предварително нарисувана картина върху платно, не изисква специални умения, ние ви предлагаме висококачествен натянутый платно с ясно принтом, материята е тънка и лесно да рисуват.Можете да се консултирате с шарени рисунки за рисуване или просто използвайте въображението си, за да се смесват 8 акрилни бои, за да рисува това, което искате. 【Изключителни аксесоари】 3 четки с различни размери, което ви позволява лесно да рисува, да изработи детайлите!Панел за рисуване позволява да се смесват 8 вида акрилна боя, с помощта на която можете да получите всякакви желания цвят. 【Приятна и релаксираща】Комплект за рисуване върху платно, подходящ за много дейности, като например парти с потягиванием и рисуването, ежедневен отдих, на партито по случай рождения ден / Коледа / Нова година, ученически пособия за занимания с изкуство и т. Можете да прекарате време със своите приятели, семейство и много други.

Опции за продукта

Свързани продукти