.

.

Mobestech 1 Комплект Ретро Декор Тежкотоварни Кука Цветя Стенен Декор Антични Луксозен Желязна Стенни Закачалка Ретро Монтиране на Багажник Ретро Снимка на една Кука, ?

Mobestech 1 Комплект Ретро Декор Тежкотоварни Кука Цветя Стенен Декор Антични Луксозен Желязна Стенни Закачалка Ретро Монтиране

BGN 6.67

Наличност
На склад

СТЕННИ ЗАКАЧАЛКА ЗА ДРЕХИ - са Приложени аксесоари за железни пирониЗаемат малко място, но достатъчно здрава, за повечето предмети, за да можете да ги добре организира и излага на обществен показ.Желязната кука за КАПАКА на ЧАНТАТА - фин занаят прави монтиране на куката лесно ржавеющим и деформируемым.ЧУГУН МОНТИРАНЕ на куката - това може да бъде не само крив, но и красиво бижу или колекция за вас.ДЪРЖАЧ за шапка е Изработена от висококачествен материал за продължителна употреба.Здрав и практичен.КУКИ за ДРЕХИ, Изработени от чугун, това е уникално красив сверхпрочный аксесоар, който може да се използва безопасно в целия дом.СТЕННИ ЗАКАЧАЛКА ЗА ДРЕХИ - са Приложени аксесоари за железни пирони.Заемат малко място, но достатъчно здрава, за повечето предмети, за да можете да ги добре организира и излага на обществен показ.Желязната кука за КАПАКА на ЧАНТАТА - фин занаят прави монтиране на куката лесно ржавеющим и деформируемым.ЧУГУН МОНТИРАНЕ на куката - това може да бъде не само крив, но и красиво бижу или колекция за вас.ДЪРЖАЧ за шапка е Изработена от висококачествен материал за продължителна употреба.Здрав и практичен.КУКИ за ДРЕХИ, Изработени от чугун, това е уникално красив сверхпрочный аксесоар, който може да се използва безопасно в целия дом.Списък на пакетите 1 x висящ кука 3 x железен пирон Характеристики - Цвят : Черен розов декоративен кука. - Материал : желязо Ретро-кука за нокти. - Размер : Около 12,7x5,6x5,6 см / 5x2,2x2,2 инча стенни закачалка за палто. - Изработен от висококачествена материал за продължителна употреба.Здрав и практичен държач за шапки. -Фин занаят прави монтиране на куката лесно ржавеющим и деформирующим ретро-стенен монтаж на висящи рафтове. - Приложени аксесоари за железни пирони.Заемат малко място, но достатъчно здрава, за повечето елементи, за да е добре организира и излага на обществен показ антични луксозно желязна стенни закачалка. - Уникален дизайн на Bar Rose, луксозен и красив.

Опции за продукта

Свързани продукти