.

.

Прозрачна Здрава Пластмаса Ясла за Птици, Клетки, Аксесоари, Кутия За Хранене Семена Папагал, Ясла, Брызгозащищенная Кутия за Папагали, Аксесоари за Домашни Птици, ?

Прозрачна Здрава Пластмаса Ясла за Птици, Клетки, Аксесоари, Кутия За Хранене Семена Папагал, Ясла, Брызгозащищенная Кутия

BGN 8.05

Наличност
На склад

1 Птичья прибори за клетки : Висококачествен и екологично чист материал, те са безопасни. Птиците в клетка е необходима на ясла, за да ги храня с храна или вода. Контейнер за храна за птици : Утолщающаяся купа хранилки му осигурява трайност, и я лесно да падне. Конструкция на чекмедже, преносимо дъното за обзавеждане на подаване и почистване. Страхотна ясла за вашите птици и папагали. Птичья прибори за клетки : Висококачествен и екологично чист материал, те са безопасни. Птиците в клетка е необходима на ясла, за да ги храня с храна или вода. Контейнер за храна за птици : Утолщающаяся купа хранилки му осигурява трайност, и я лесно да падне. Конструкция на чекмедже, преносимо дъното за обзавеждане на подаване и почистване. Страхотна ясла за вашите птици и папагали. Прибори за хранене за птици, за да клетки : Висококачествен и екологично чист материал, те са безопасни. Птиците в клетка е необходима на ясла, за да ги храня с храна или вода. Контейнер за храна за птици : Утолщающаяся купа хранилки му осигурява трайност, и я лесно да падне. Конструкция на чекмедже, преносимо дъното за удобство на хранене и почистване. Страхотна ясла за вашите птици и папагали.Параметри : Новост и високо качествоматериал : АБСТайп : а Цвят : прозрачен Размери : както е показано на рисункепакет в комплекта : 1 бр. Забележка : Моля, обърнете се към измервания.Малка грешка на измерване е приемливо в рамките на нормалното.Може да има малка разлика в цвета се дължи на монитора на фотоапарата или на други фактори, моля, обърнете се към физическия елемент.

Опции за продукта

New and high quality:
Material:
ABS
Type:
Feeder
Color:
transparent
Dimension:
as shown in the figure
Package Included:1PCS:
Note:
Please refer to the measurement. Tiny measuring error is allowable in normal range.:
There might be a little color difference due to the monitor, camera or other factors, please refer to the physical item. :

Свързани продукти