.

.

Телесуфлер Desview T2 8-Инчов Телесуфлеры с дистанционно управление, Съвместимо със смартфони/ipad/огледално-рефлексни фотоапарати, Интервюта, директно излъчване, Видео?

Телесуфлер Desview T2 8-Инчов Телесуфлеры с дистанционно управление, Съвместимо със смартфони/ipad/огледално-рефлексни фотоапарати,

BGN 1.00

Наличност
На склад

【 Добро решение за използване на смартфон или i Pad с беззеркальной камера】 Подходящ за всеки смартфон, но излезе само за i Pad MINIОнлайн, без да повдигне поглед от камерата, прегледайте бележките на хартия или на отделен екран.Тази система е идеално решение и е изключително лесен за използване. отличен за участие в видеоконференциях. 【8 инча, съвместимост с широкоугольными обективи 】 Малък размер, лесно да носят със себе си навсякъде, и се предлага с различни адаптери за монтаж на различни обективи, които имате. (49/52/55/58/62/67/72/77/82 мм пакет). 【Стъкло-разделител на лъча 70/30 с 26 слоя покритие】 Телесуфлер с което отразява огледалото : Висока светопропускаемость, снижающая влияние на снимане.Едностранно огледало силно отразяващи, представяща суфлер по-ясни. 【Дисплей с висока разделителна способност】 Разделено стъкло индустриален стандарт твърдост 7 H с пропусканием на видимата светлина 70/30, проецируемое огледален образ много лесно се чете от разстояние 6-7 метра. 【Преносим, лек и лесен за персонализиране】 Идва с кутията, в която можете да съхранявате всичко хубаво и на едно място.Лесно се събира и обработва. и той е здрав, тегло само от 0,75 лири, чист и портативен дизайн, лесно се превключва между телефона и таблета (изисква една отверка), телесуфлер лесно се закрепва към обектива. 【Дистанционно управление, Поддръжка на безплатно приложение 】 дистанционно управление Bluetooth е включен, за извършване на телесуфлирования достатъчно, за да изтеглите безплатно приложение с името Desview с Apple stroe (IOS) или googleplay (Android). 【 Добро решение за използване на смартфон или i Pad с беззеркальной камера】 Подходящ за всеки смартфон, но излезе само за i Pad MINI.Онлайн, без да повдигне поглед от камерата, прегледайте бележките на хартия или на отделен екран.Тази система е идеално решение и е изключително лесен за използване. отличен за участие в видеоконференциях. 【8 инча, съвместимост с широкоугольными обективи 】 Малък размер, лесно да носят със себе си навсякъде, и се предлага с различни адаптери за монтаж на различни обективи, които имате.

Опции за продукта

Свързани продукти