.

.

Вентилатор на тавана PIPRE с регулируема яркост на led Обратните Остриета с дистанционно управление, 5 Невидими Остриета, Нископрофилен вентилатор с Полуподъемным на ?

Вентилатор на тавана PIPRE с регулируема яркост на led Обратните Остриета с дистанционно управление, 5 Невидими Остриета,

BGN 24.59

Наличност
На склад

?Вентилатор на ТАВАНА С осветление ДИЗАЙН : Мощност монтаж на таван лампа : 36 W; мощност на вентилатора : 30 Вата Вградена скрита вентиляторная лампа, тази лампа е една нова креативную лампа с потолочным светильником и електрически вентилаторни елементи.Тавана лампа с вентилатор може да осигури на хората комфортно осветление, като същевременно се гарантира удоволствие от хладен вятър. ?ВЕНТИЛАТОР на ТАВАНА С осветление ДИСТАНЦИОННО УПРАВЛЕНИЕ : Скорост на вятъра е 6 съоръжения, които могат свободно да се регулира за постигане на перфектния комфорт.Благодарение на двупосочна настройка той ще ви донесе свеж въздух дори през зимата. ? Приложение И дистанционно управление и таймер за сън : Осветление (бяла светлина-неутрална светлина-топла светлина) и интензивност (плавно спиране на тока) може свободно да се регулира с помощта на дистанционното управление (включени в комплекта) или заявление (зарежда чрез QR-код, в ръководството) в съответствие с различните нужди, осветление, вентилатори, лампи могат да се управляват независимо, за да се създаде добра атмосфера в стаята си.Възможно е също така да засичане с помощта на приложения и дистанционното управление, което ще ви позволи да се наслаждавате на висококачествена лягане!. ?БЕЗОПАСЕН И безшумен ДИЗАЙН : - Вградени нископрофилен, вентилатор на тавана с горната част на капака е подходящ за детски стаи и легла-на тавана, а също и за помещения с ниски тавани. Напълно затворена конструкция защитава вас и вашето семейство от въртящи се остриета и дава стая красотата благодарение на иновативни дизайн. основно внимание се отделя на бесшумному и энергосберегающему дизайн на вентилаторите, така че вие и вашето семейство може да се избегне шумовых намеса и да се създаде комфортна среда за живеене. ?【Гаранция за 100% удовлетвореност】 Ние предлагаме доживотна гаранция без проблеми или връщане на парите в рамките на 30 дни, ако сте доволни от нашите продукти.Ако се сблъскате с някакви проблеми, моля, свържете се с нас по всяко време, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.

Опции за продукта

Свързани продукти