.

.

Amosfun Началната Табела Дървени Табели за дома Дървен декор-15 бр. Дървен предмет, Ние Правим Кратко английската Дума Тенис на Декор Висящ Дървен Предмет на Сватбен Дъ?

Amosfun Началната Табела Дървени Табели за дома Дървен декор-15 бр. Дървен предмет, Ние Правим Кратко английската Дума Тенис на Декор

BGN 3.52

Наличност
На склад

Топъл съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната стока.Искрено се надявам, че ще можете да се разбере!Благодаря ви!.Можете да го закачите на стената, на тавана или в друго място и т. или сложи на масата.Можете да рисувате на него това, което искате цвят, чудесен избор за ръчна работа с вашето дете, на семейството или на друго и т. насладете се на щастлив игра с детето си, семейството си или за приятел и т. Добър декор за вашия дом или за сватба и т. при вас ще остане щастлив спомен от снимките и вие ще се насладите на добра сватбата или домашно занимание.Дървесен талаш е изработена от естествен дървен материал, точно рязане и е безвредна за околната среда.Описаниеэто опаковки от 15 парчета дървесен чипс с английската дума "we do", която е много подходяща за декоративно творчество и обща ръчно изработени.Превърнете тези дървени занаяти в полезни украса за сватба, парти или у дома, и т., са изключително подходящи за подпори за фотография, сватби, висящи украшения за дома и т. Вашата страна или семейство ще имат съвсем нов облик и романтична атмосфера.характеристики-Цвят : както е показано на фигурата.Материал : дърво.-Размер : приблизително.25 см-Стърготини, изработени от дърво, прецизно изрязани и са безвредни за околната среда.-Осигурете добра украса за вашия дом или сватба.У вас ще остане приятно снимка за спомен.-Можете да рисувате на него цвят, какви са ви необходими, са чудесен избор за бродерия с децата, семейството или приятелите си и т. Прекарват щастливо време с децата си, семейството си или с приятели и т.-Можете да го закачите на стената, на тавана или на други места, или да се постави на масата.-Напомняне : Уважаеми купувачи, поради светлинни ефекти, яркостта на дисплея, ръчно измерване и други причини цвят и размер между фотография и реалното стока, може да се различават леко.

Опции за продукта

Свързани продукти