.

.

Калъф за телефон Folmeikat Galaxy A32 5g, Samsung A32 5g, Прозрачен, С повишен за сядане, от TPU, амортизирующий Гъвкав калъф за мобилен телефон Samsung Galaxy A32 5g (2021) 6,4 (Samsung A32 5g Прозрачен)

Калъф за телефон Folmeikat Galaxy A32 5g, Samsung A32 5g, Прозрачен, С повишен за сядане, от TPU, амортизирующий Гъвкав калъф за мобилен

BGN 0.33

Наличност
На склад

1 Съвместим с Samsung Galaxy A32 5g 6,5" (не е подходящ за Samsung galaxy A32 4 G 6,4"). Калъф Samsung Galaxy A32 5g : Мека гъвкава прозрачна TPU осигурява допълнителна защита и устойчивост на надраскване. Елегантен дизайн, изработен от омекотяване, небьющегося материал премиум-клас TPU и поликарбонат за Samsung Galaxy A32 5g. Samsung Galaxy A32 5g може да поддържа функцията за безжична зареждане и гарантира по-добра защита на мобилен телефон, особено удължен броня и повдигна ръба на ъгъла може да се предотврати падането на екрана, като се образува буфер. Забележка : комплектът включва защитен калъф за мобилен телефон, 100% чисто нов (без да се включват защитно фолио за екрана) възглавница на въздушното пространство осигурява по-надеждна защита от резки спадове. Основывайтесь на качеството и обслужването, за да се гарантира в полза на клиента, ако имате някакво оплакване на нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас.Ние ще ви предоставим послепродажную подкрепа в рамките на 12 часа.Съвместима модел : Samsung Galaxy A32 5g Samsung A32 5g Galaxy A32 5g Samsung galaxy A32 5g функции своята практика за вашия телефон : 1. Защита срещу падане 2. Защита от драскотини 3. Защита от прах 4. Защитете вашето устройство от падания, кал и ежедневните приключения - мода, която предпазва вашия телефон и осигурява отлично усещане в ръката. Висококачествени материали, твърд КОМПЮТЪР и вътрешната част от TPU, осигуряват най-добрата защита от приплъзване и надраскване. Точен отвор позволява пълноценно използване на бутони за регулиране на силата на звука, зарядно, камера, микрофон, жак за слушалки, както и всички други пристанища.Нашите услуги : 1. За нас няма нищо по-важно от подкрепата на нашите клиенти.Ако нещо ще се счупи в рамките на 1 месец, ние ще ви върнем парите и ще организираме замяна за вас. Всеки въпрос по ваша поръчка.Ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа и ще ви дадем задоволителен отговор.

Опции за продукта

Свързани продукти