.

.

Термопресс Slendor 12x15 см 8 в 1 Термопресс Машина Със завъртане на 360 Градуса с Дигитална Машина За Пресоване на Тениски Мултифункционална Комбинирана сублимационен пе?

Термопресс Slendor 12x15 см 8 в 1 Термопресс Машина Със завъртане на 360 Градуса с Дигитална Машина За Пресоване на Тениски Мултифункционална

BGN 24.48

Наличност
На склад

✅ Термопресс 12x15 с две допълнителни teflon листа, алуминиева нагревательная табела за леене под налягане upgarde с тефлоново покритие, защищающая си винил, дрехи по време на работа и безвредни за тяхТефлоновое покритие е температурна устойчивост, лесно почистване, и може да се направи печат на по-устойчива.Освен това, на повърхността не е лепкава, че може да попречи на пригорание.Иновативната употреба от сплав за по-лесно конвертиране между чаша, шапка и табела за горещо пресоване. Нескользящая гумена дръжка, удобна за употреба. ✅ Термопресс 8 в 1 с възможност за завъртане на 360 градуса и възможност за сгъване конструкция ви позволява сигурно обръщам внимание на нагревателен елемент в страна, намаляване на вероятността от непредвидени инциденти.Напрежение : 110 В, температурен обхват : 0-482℉ (0-250 ℃), диапазон от време на време : 0-999 секунди.Цифров блок за управление, може да се настрои температурата в съответствие с изискванията (алтернатива процес по Фаренхайт и Целзий), той прекратява отопление при достигане на зададената температура.Задайте желаното време, и след време ще бъде връчен на звуков сигнал. ✅ Тази vinyl машина за термично пресоване с пълен обхват на налягането с помощта на регулировочной на дръжката може да се регулира в зависимост от дебелината на материала.Свалящ долната платформа, лесно заменяемая на други елементи.Свалящ се силиконов уплътнител и памучен тампон. ✅ Термопресс с размери 12 x 15", 8 в 1 може да се използват и за производство на тениски, кепок, керамични чинии, керамични плочки, чаши, подложки, въз основа на подложки за мишки, на пъзела, надписи и различни други тъкани. 1 преса за шапки размер на 5,5 x 3 инча (плосък); 1 Преса за чаши с диаметър 2 "-2,75 инча (6 грама), 1 преса за чаши с диаметър 3 "-3,5 инча (11 грама), 1 преса за чаши с диаметър 12 грама кафе лате (конус), 1 преса за чаши с диаметър 17 грама кафе лате ( Конус), Пластинчатый прес № 1 : максимален диаметър 5 сантиметра, Пластинчатый съобщение № 2 : максимален диаметър 6 инча; 1 х Ръководство за потребителя.

Опции за продукта

Свързани продукти